Nyt apotek i Kalundborg

Kunderne kan hente receptpligtig medicin, håndkøbsmedicin samt, hvad man ellers normalt køber på et apotek.

Nyt apotek i Kalundborg Apoteker, Hassan Rane, åbnede Krone Apotek i Føtex i Kalundborg den 25. august. Foto: Gitte Korsgaard.

 Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 25. august kunne Kalundborg byde velkommen til endnu et apotek i byen. Krone Apotek åbnede nemlig i Føtex i Kalundborg.

Det fine nye apotek ligger i Føtex i Kalundborg, og er et apotek præcis, som alle andre apoteker. Dvs. man kan her hente receptpligtig medicin, hente håndkøbsmedicin samt, hvad man ellers normalt køber på et apotek.

Hassan Rana er apotekeren bag Krone Apoteket i Kalundborg, og apoteket er en filial til Krone Apoteket i Høng og Gørlev, som han også ejer. Her overtog han i december 2020. Farmakonom, Kristina Fries Rasmussen, er daglig leder på Krone Apoteket i Kalundborg, men hun vil, ligesom de andre ansatte, være at finde i både Høng, Gørlev og Kalundborg afdelingen.

”Hos os kan man hente sin receptpligtige medicin fra lægen på præcis samme måde, som man hidtil har gjort det fra et andet apotek. Recepten lægges blot ud på serveren af lægen, og så kan medicinen hentes på alle apoteker. Vi er uddannede farmakonomer eller farmaceuter, som de er på andre apoteker,” fortæller Kristina Fries Rasmussen.

”Vi valgte at åbne apotek i et supermarked, fordi her er så meget andet i forvejen. Det ser man jo også i mange andre byer, og at der er to apoteker i byen, skulle gerne give kunderne bedre muligheder. Det er godt for konkurrencen. Receptpligtig medicin har naturligvis samme priser, da det er styret at staten, men der sælges jo også andre ting på et apotek, og vi vil meget gerne give borgerne en god service,” siger Hassan Rana.

Del