Nyhed: Klar med prisbillig thailandsk frokostbuffet

Hvis man har meget travlt, er der mulighed for at købe en box mad fra buffeten som take away til samme pris.

Nyhed: Klar med prisbillig thailandsk frokostbuffet
”Det er en buffet med thailandske retter, så er der frugt, salater, brød og der er også en varm dansk ret, i denne uge er det frikadeller med kartofler og brun sovs." Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Boonchoo Rasmussen, indehaver af Den Blå Elefant ved Kalundborg Havnepark tilbyder nu en frokostbuffet med både retter fra Thailand og Danmark.

Efter flere år med corona og nu krig i Ukraine, er økonomien stram for mange, særligt enlige og visse pensionister, og det at gå på restaurant er blevet sparret væk, men nu tilbyder Boonchoo Rasmussen, indehaver af den thailandske restaurant, Den Blå Elefant, på havnen i Kalundborg, en frokostbuffet som serveres fra kl. 12-15 med et udvalg af såvel danske som thailandske retter til en meget billig penge, faktisk kun 100 kr.

”Det er en buffet med thailandske retter, så er der frugt, salater, brød og der er også en varm dansk ret, i denne uge er det frikadeller med kartofler og brun sovs, i næste uge kan det så fx være gammeldags oksesteg,” fortæller Boonchoo Rasmussen, og fortsætter, ”Nu har vi været igennem corona i flere år, nu er det så energikrisen og jeg kan godt mærke, at mange ikke kommer ud og spise på restaurant på grund af økonomien, men jeg vil gerne være med til, at folk får mulighed for at nyde restaurant glæden igen, derfor har jeg lavet det nye tiltag med en frokostbuffet.”

Hvis man har meget travlt, er der mulighed for at købe en box mad fra buffeten som take away til samme pris.

Den Blå Elefant har i forvejen mange af de især internationale medarbejdere fra områdets store virksomheder som kunder om aftenen sammen med gæster fra lokalområdet.

Hos Den Blå Elefant er der en fantastisk atmosfære samt en lige så fantastisk udsigt over vandet, kun få minutters gang fra Kalundborg Station og med masser af parkeringspladser lige uden for døren.

”Vores nye frokostbuffet er ikke lavet, for at vi skal tjene en masse penge. Den er lavet med hjertet for at folk i Kalundborg kan komme ud og nyde “de gode gamle tider” igen,” slutter Boonchoo Rasmussen.

Del