Nyasfalteret vej skal fræses op

"Det er altid vigtigt for os at gennemføre tilsyn og kontrollere det færdige arbejde. Vi har derfor gennemført en jævnhedsmåling og bedt asfaltentreprenøren om at lave en udbedringsplan."

Nyasfalteret vej skal fræses op
Foto: Colourbox

Af Jens Nielsen

Den helt nye asfalt på Røsnæsvej skal nu fræses op og lægges om. Asfalten er ujævn og lever ikke op til kvalitetstandarden i Kalundborg Kommune.

Der er netop blevet lagt helt ny asfalt på strækningen fra Jernholtparken og til Nyrup Skolevej, men noget er tilsyneladende gået galt for entreprenøren. Det føles nemlig som at køre på et vaskebræt og nu skal det hele fræses op og laves om.

”Vi har undersøgt den nye asfalt på Røsnæsvej mellem Jernholtparken og Nyrupskolevej, og den lever ikke op til vores kvalitetsstandard. Der er ujævnheder på vejen. 

Det er altid vigtigt for os at gennemføre tilsyn og kontrollere det færdige arbejde. Vi har derfor gennemført en jævnhedsmåling og bedt asfaltentreprenøren om at lave en udbedringsplan.

Den ujævne asfalt bliver fræset, og der kommer et ny lag asfalt på i løbet af de næste uger – med forbehold for regn og lavtemperatur.

Under vejarbejdet kan du forvente, at den ene vognbane bliver spærret - og trafikken bliver lysreguleret,” oplyser Kalundborg Kommune på deres Facebookside.

Del