Ny virksomhed i Kalundborg

Karina Sommer er uddannet registreret revisor, og har mere end 30 års ansættelse inden for regnskab og revision.

Ny virksomhed i Kalundborg
Som uddannet registreret revisor med mere end 30 års erfaring inden for regnskab og revision, kan Karina Sommer hjælpe både mindre og mellemstore virksomheder. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Karina Sommer har for en måneds tid siden startet sin virksomhed ’Revisor Karina Sommer’ i Kalundborg. Hun er uddannet revisor og har mere end 30 års erfaring.

Som uddannet registreret revisor med mere end 30 års erfaring inden for regnskab og revision, kan Karina Sommer hjælpe både mindre og mellemstore virksomheder med de fleste opgaver inden for regnskab, moms, skat, bogføring og anden økonomisk rådgivning.

”Jeg vægter en høj faglighed, og de personlige relationer til mine kunder højt. Selv om de fleste regnskabsopgaver i dag kan løses online, er jeg aldrig længere væk, end vi nemt kan mødes. Nogle gange er det bare nemmere at forklare – og forstå – ansigt til ansigt. Jeg er altid nærværende i forhold til mine kunder og giver relevant rådgivning i øjenhøjde. For mig er virksomhedens behov altid i centrum, og jeg giver altid kvalificeret hjælp og rådgivning,” fortæller Karina Sommer.

Uddannet revisor med 30 års erfaring

Karina Sommer er uddannet registreret revisor, og har mere end 30 års ansættelse inden for regnskab og revision – heraf 12 år med selvstændig revisionsvirksomhed. Ydermere har hun haft et ledelsesjob i en større virksomhed.

“Det var ambitionerne dengang. I dag er jeg glad for, at jeg tog springet, da jeg derved har fået mange flere kompetencer og en faglig udvikling, som gør, at jeg i dag kan tilbyde rådgivning og regnskabsmæssig assistance på et bredt erfaringsgrundlag. I dag er jeg et sted i mit liv og i min karriere, hvor jeg vægter stabiliteten og nærheden til mine kunder, og beslutningen om at genoptage min selvstændige virksomhed nu er den helt rigtige.”

Revisor Karina Sommer er et mindre revisionsfirma målrettet erhvervslivets små og mellemstore virksomheder, og hun tilbyder en bred vifte af tilbud.

”Jeg kan indgå i samtlige administrative opgaver i virksomhederne – lige fra lønregnskab og bogføring til den endelige regnskabsudarbejdelse, skatteopgørelse og selvangivelse –  og ikke mindst sparring og rådgivning. Jeg samarbejder med en række mindre og mellemstore enkeltmandsvirksomheder og selskaber, og udfører opgaverne i overensstemmelse med gængse principper og gældende lovgivning,” fortæller Karina Sommer.

Virksomheden er medlem af brancheorganisationen Cereda, der er at sidestille med et fagligt forbund, der sikrer såvel kunder som virksomhedsejere.

”Igennem Cereda er jeg ansvarsforsikret, hvilket sikrer alle mine kunder mod økonomiske tab, hvis jeg – mod alle forventninger og odds – skulle begå en fejl i forbindelse med vores samarbejde. Derudover har foreningen et uddannelseskrav på minimum 30 timer om året. Derved kan min kunder være sikre på, at jeg altid er ajour med den nyeste viden inden for det regnskabsmæssige,” fortæller hun.

Ser tilbage på sit arbejdsliv med glæde

Karina Sommer ser tilbage på sin mangeårige ledelsesmæssige ansættelse og udvikling inden for regnskab og revision med glæde: “Det har lært mig så meget, ikke kun om tal og regnskab, men også i høj grad om mennesker og ledelse. Det har givet mig redskaber til at håndtere de udfordringer, jeg måtte møde undervejs og til at forholde mig analytisk til komplekse problemstillinger.”

Revisor Karina Sommer har kontor på hjemmeadressen, hvilket fungerer rigtig fint for hende af flere årsager: “Ved at have kontor hjemme, kan jeg lettere regulere min arbejdstid, så det matcher kundernes behov. Der vil i perioder med eksempelvis årsafslutninger være tryk på, og jeg behøver ikke være væk hjemmefra. Samtidig reducerer jeg udgifterne til kontorfaciliteter, hvilket jo også kommer mine kunder til gode.”

Vil man vide mere om Karina Sommer eller kontakte hende, kan det ske via hendes hjemmeside www.karinasommer.dk Ligesom hun har en Facebookside, der hedder Revisor Karina Sommer.

Del