Ny virksomhed bliver en del af symbiosen

For nylig har den israelske virksomhed ’Remilk’ meldt ud, at virksomheden kommer til Kalundborg. Remilk er nu en del af Kalundborg Symbiose.

Ny virksomhed bliver en del af symbiosen
Den nye israelske virksomhed 'Remilk' har sluttet sig til Kalundborg Symbiose.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den nye israelske virksomhed 'Remilk', der kommer til Kalundborg, har sluttet sig til Kalundborg Symbiose - fuldstændig i tråd med foreningens strategi om at udvide og styrke partnerskabet.

Kalundborg Symbiose tæller nu 14 virksomheder, bade private og offentlige, som alle i fællesskab er interesserede i at udnytte ressourcerne bedst muligt.

”I Kalundborg Symbiose er vi spændte på at byde Remilk, med deres banebrydende fødevareteknologi, velkommen i Kalundborg. Remilks profil passer perfekt i det eksisterende økosystem, og vi er ivrige efter at finde ud af, hvordan vi kan arbejde sammen i fremtiden og dele og genbruge ressourcer. Vi er stolte af at bidrage til, at nye virksomheder kommer til og bidrager til væksten i lokalområdet,” siger Michael Hallgren, Senior Vice President på Novo Nordisk samt formand for bestyrelsen for Kalundborg Symbiose.

Aviv Wolff, co-found og CEO hos Remilk glæder sig ligeledes til samarbejdet: ”Transformerende forandringer beror på mere end fantastiske og hurtige løsninger. Vores succes mht. at genopfinde mejeriprodukter beror på eftertænksomhed i hvert et skridt af den strategiske udførelse,” siger han, og fortsætter:

”Derfor er ordentlig udnyttelse af vores ressourcer, før vi har produceret ét eneste produkt, så vigtig for os. At vi har tilsluttet os Kalundborg Symbiose betyder, at Remilks ressourcer efter produktion kan blive effektivt og målrettet udnyttet af andre virksomheder. Vi ser meget frem til at være nyskabende i dette banebrydende miljø.”

Hos Kalundborg Symbiose vil Aviad Koenigsberg, der er COO hos Remilk, repræsentere virksomheden med en plads i bestyrelsen.

Verdens største fermenteringsfabrik

For nylig har den israelske virksomhed ’Remilk’ meldt ud, at de vil bygge verdens største præcisions fermenteringsfabrik i Kalundborg. Remilk er en global leder i udviklingen af ikke-animalske mejeriprodukter. Firmaet er grundlagt af Aviv Wolff, en entreprenør, der star bag adskillige virksomheder og sociale initiativer og Ori Cohavi, der har en PhD i biokemi, og som har arbejdet for adskillige biotek virksomheder. De grundlagde Remilk ud fra en fælles dedikation om at forbedre livet på jord ved, at lære af naturen, mens man samtidig bevarer den.

Remilk producerer mejeri-identisk mælkeprotein gennem præcisions fermentering, og de har udviklet en helt unik og i øvrigt patenteret tilgang til en skaleret fremstilling, som dramatisk øger effektiviteten i produktionen, og for første gang i historien eliminerer nødvendigheden af malkekøer i industriel skala i mejeriproduktionen uden, at gå på kompromis med smag, funktionalitet eller ernæringsmæssige værdier.

Del