Ny udendørs padelbane står snart færdig

Til stor glæde for alle, der er interesseret i den nye populære sportsgren padel, kommer der nu en spritny udendørs padelbane.

Ny udendørs padelbane står snart færdig
Til stor glæde for alle, der er interesserede i den nye populære sportsgren padel, har Fuglede Idrætsforening nu sørget for, at der kommer en spritny udendørs padelbane ved Hvidebækhallen. Her formand for Fuglede Idrætsforening, Jakob Beck Jensen. Fotos: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Inden længe kommer der en fin padelbane ved Hvidebækhallen. Håndværkerne er i fuld gang, og formand for Fuglede Idrætsforening, Jakob Beck Jensen, fortæller, at banen vil stå klar om en måneds tid.

Til stor glæde for alle, der er interesserede i den nye populære sportsgren padel (tidligere kendt som padeltennis), har Fuglede Idrætsforening nu sørget for, at der kommer en spritny udendørs padelbane ved Hvidebækhallen om blot en måneds tid. Planen er, at alle interesserede kan spille, da prisen bliver, så alle kan være med. 

Vi har, i idrætsforeningen, haft rigtig god opbakning til de forskellige arrangementer, vi har holdt, og deraf har vi tjent penge. Det er jo så vores opgave, at sørge for at give de penge tilbage til lokalsamfundet. Derudover har vi fået udviklingsmidler tildelt fra både Folkeoplysningsudvalget, DGI samt DIF,” fortæller Jakob Beck Jensen.

Padel året rundt  - også om aftenen

De påbegyndte arbejdet med padelbanen for et års tide siden, men har været forsinket af udfordringer med byggetilladelsen, som mange andre i kommunen har været i 2021. Men idrætsforeningen glæder sig til at kunne tilbyde borgerne, at kunne spille padel året rundt på den fine nye udendørsbane.

”Vi har været lidt forsinket, men nu er der styr på den del, og vi glæder os til, at vi er færdige om en måneds tid. Så kan man melde sig ind. Vi planlægger, at man kan købe et årsabonnement, hvor vi giver et padelbat med i prisen, og så kan man eller booke banen året rundt, også om aftenen, da der kommer lys på banen,” fortæller Jakob Beck Jensen.

Opfordrer andre foreninger til at satse på padel

Jakob Beck Jensen opfordrer andre idrætsforeninger til, at overveje at få lavet en padelbane, og han oplyser da også, at de allerede har fået flere henvendelser fra andre foreninger, der netop overvejer at lave en padelbane.

”Det skal da netop også være muligt at spille padel i idrætsforeningerne så alle kan være med. Vi har allerede haft en del henvendelser fra andre foreninger, der vil høre, hvordan vi har gjort,” siger Jakob Beck Jensen, og slutter: ”Hvis vi mærker, at der er stor efterspørgsel på banen, kan vi måske lave en bane mere.”

Fuglede idrætsforenings padelbane ved Hvidebækhallen har kostet små 600.000 kr.

Del