Ny tømrermester: Jeg har ikke fortrudt en eneste gang

Scott Maltha holder meget af opgaver, hvor der fx skal sættes et nyt køkken op, skiftes nogle døre osv., men han klarer også de mere grove opgaver.

Ny tømrermester: Jeg har ikke fortrudt en eneste gang 24-årig Scott Maltha fra Kalundborg har startet sit eget tømrerfirma. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

24-årig Scott Maltha fra Kalundborg har startet sit eget tømrerfirma, og tilbyder tømrer og snedkerarbejder til både private som erhverv.

Scott Maltha er vokset op på Røsnæs, og derfor var det naturligt, at firmanavnet skulle være Røsnæs Tømrerenm da han skulle starte sit eget tømrerfirma.

Scott fik svendebrev, som tømrer i starten af 2021, og har hele tiden haft drømmen om at blive selvstændig.

Efter ansættelse i forskellige firmaer, typisk med opgaver i København, besluttede Scott Maltha, at nu skulle det være, og han startede sit eget tømrerfirma, hvilket han ikke har fortrudt.

”Det er den rigtige beslutning, jeg har ikke fortrudt en eneste gang, nu håber jeg bare at få nogle flere lokaler opgaver, så der ikke skal gå så meget tid med transport,” fortæller Scott Maltha, og fortsætter: ”Jeg ser lidt op til de ’gamle’ håndværkere, som kender alle og har et godt nedværk. Det drømmer jeg også om.”

Scott Maltha holder meget af opgaver, hvor der fx skal sættes et nyt køkken op, skiftes nogle døre osv., men han klarer også de mere grove opgaver.

Lige nu er han i gang med et stort job i Roskilde til en samlet pris af 1,5 mio. kr., hvor et fladt tag er revet af et hus, og nu skal der rejses spær, laves nyt tag og en helt ny 1. sal.

Scott Maltha har allerede planer om, at hvis mængden af opgaver bliver ved med at stige, skal der ansættes en lærling.

Røsnæs Tømreren kan findes via sin hjemmeside, klik her

Del