Ny sportsgren på Røsnæs

Nu er der mulighed for at prøve kræfter med en ny sportsgren på Røsnæs.

Ny sportsgren på Røsnæs 25 personer op på idrætspladsen bag Friskolen på Røsnæs for at spille Krolf onsdag eftermiddag. Privatfotos.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag eftermiddag afholdte Idrætsforeningen på Røsnæs (RSG&I) Åbent Hus, da foreningen har fået etableret to Krolfbaner med hjælp fra DGI.

I sol og blæst mødte 25 personer op på idrætspladsen bag Friskolen på Røsnæs, for at prøve det populære Krolf.

”Vi har fået bevilget penge til baner og udstyr fra DGI, hvilket vi er rigtig glade for. Der mødte ca. 25 personer op til introduktion af spillet ved tre dygtige DGI instruktører, og der blev spillet med stor entusiasme,” fortæller Stina Hansen fra Idrætsforeningen på Røsnæs.

Foreløbig mødes ”Aktivt samvær” hver onsdag kl.9-30-12.30 for at spille.

"Det er denne afdeling under idrætsforeningen, der har taget initiativet til Krolf. Vi mødes i klubhuset, på Sandåsvej 3 i Ulstrup," fortæller Stina Hansen.

Foreningen vil også planlægge Åbent Hus dage, som vil blive meldt ud på ”Røsnæs info/køb og salg” på Facebook og evt. opslag i Brugsen. Hvis der er interesse for det, kan der oprettes en Krolfafdeling under idrætsforeningen, meldes der ud.

Hvis nogen har spørgsmål eller andet, kan henvendelse ske til Stina Hansen på stinapeter@outlook.com eller på tlf. 30299477.

Del