Ny skoleleder

Ny skoleleder

1. februar tiltræder Tina Baunbæk Joensen som ny skoleleder på Rørby skole og Børnehus. Hun er uddannet på Haslev Seminarium i 1999.

De første år efter læreruddannelsen var Tina lærer i Slagelse, inden hun rejste til Skolen på Herredsåsen her i Kalundborg, hvor hun underviste i 14 år. De seneste 4 år har Tina Baunsbæk Joensen været en del af lærerteamet på Tømmerup skole. Hun er aktuelt i gang med diplomuddannelse i ledelse på Professionshøjskolen Absalon.

”At skabe læringsfremmende miljøer, er et stort drive hos mig,” fortæller Tina Baunbæk Joensen om lysten til at skifte lærerrollen ud med lederrollen.

Direktør for børn og ungeområdet, Michael Gravesen i Kalundborg Kommune, supplerer:

Tina har over 20 års undervisningserfaring og hun motiveres tydeligvis i høj grad af, at se muligheder i udviklingen af børnenes muligheder for at skabe sig et godt liv, en robusthed, en livsglæde og at blive så dygtige, som de overhovedet kan”.

Tina Baunsbæk Joensen bor til dagligt i Kalundborg sammen med ægtefællen Jogvan. Sammen har de 2 voksne børn. Om sommeren sejler Tina i sejlbåd – og har blandt andet også haft 1 års sejlads over Atlanterhavet. I Fritiden holder Tina af at eksperimentere med forskellige former for kunst fra designprocesser i træ og stof til maling af oliemalerier.

Del