Ny sæson af DR-serien Carmen Curlers fejres i Kalundborg

Axel, Birthe og alle Carmen-kollegaerne er snart tilbage i dit TV. Det fejres på fredag hvor en lang række af skuespillerne fra DR dramaserien ankommer i en af de gamle Carmen busser.

Ny sæson af DR-serien Carmen Curlers fejres i Kalundborg

Af Jens Nielsen

Axel, Birthe og alle Carmen-kollegaerne er snart tilbage i dit TV. Det fejres på fredag i Kino Den Blå Engel hvor en lang række af skuespillerne fra DR dramaserien ankommer til biografen i en af de gamle Carmen busser.

DR i samarbejde med Museum Vestsjælland og Kalundborg Kommune har inviteret en række personer i biografen nu på fredag d. 13. oktober hvor første afsnit af 2. sæson af dramaserien Carmen Curlers bliver vist for det inviterede publikum.

”Rigtigt mange af skuespillerne fra serien, men Morten Hee Andersen som spiller hovedrollen som Axel i spidsen, ankommer til Kino Den Blå Engel fredag eftermiddag i en af de gamle Carmen busser og efter lidt taler vises første afsnit af 2. sæson af Carmen Curlers,” fortæller Eskil Vagn Olsen, museumsdirektør Museum Vestsjælland, og fortsætter, ”Arrangementet er jo kun for inviterede gæster, men vi håber at Kalundborggenserne vil møde op uden for biografen for at hilse på skuespillerne fra serien.”

Blandt de inviterede til Carmen Curlers arrangementet er bl.a. dem filmfolk fra DR, skuespillerne, tidligere Carmen medarbejdere som har været bidraget til udstillingen på Kalundborg Museum og så har der været udloddet nogle billetter i en konkurrence.

Arrangementet starter kl. 16 på fredag og kl. 16.15 ankommer skuespillerne til Kino den Blå Engel.

Stor interesse for udstilling 
 
Interessen for at se Carmen udstillingen på Kalundborg Museum har været rigtigt stor siden åbningen i efteråret sidste år og nu stiger interessen helt sikkert igen når DR fra på søndag sender endnu en sæson.

”Vi har udvidet udstillingen lidt, bl.a. bliver der nu mulighed for selv at samle Carmen Curlers på tid hvor man kan konkurrere med sig selv eller sin familie og så har vi fået lovning på, at vi kan låne fire kostumer fra Tv-serien som også vises i udstillingen,” fortæller Eskil Vagn Olsen.

Kalundborg Museum har oplevet mere end 50% flere besøgende det sidste år i forhold til tidligere og håber, at succesen fortsætter nu 2. sæson af Carmen Curlers begynder på søndag på DR1.

Del