Ny restaurant tyvstarter med pop-up event i byfesten

”Det her giver os lige en mulighed for at lave en teaser på hvad gæsterne kan forvente når vi åbner til efteråret,” siger Anders Nielsen

Ny restaurant tyvstarter med pop-up event i byfesten
Anders Nielsen er sammen med sin makker Lars Christensen klar til give gæsterne en oplevelse i byfesten med ”pop-up” byfest event. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Til efteråret åbner Anders Nielsen, Kalundborg og Lars Christensen, Holbæk restaurant La Smil i Kordilgade, men allerede i byfesten i uge 30 bliver der mulighed for at opleve hvad restauranten kan byde på når der tyvstartes med ”pop-up” byfest event.

Håndværkerne er gået i gang med at omdanne lokalerne på Kordilgade 21 til en helt ny moderne restaurant med navnet La Smil, men inden makkerparret Anders Nielsen og Lars Christensen til efteråret slår dørene op for kunderne tyvstarter de med ”pop-up” byfest event i uge 30.

Her bydes der på både champagnesmagning om onsdagen, torsdag, fredag og lørdag er der mulighed for at købe lækkert smørrebrød til frokost og til aften serveres der tapas af La Smil. Samtidig kan gæsterne nyde musik fra selveste Lars DK, som i øvrigt er Anders Nielsens bror.

”Vi sætter telte op foran hele facaden og vi har fået lov til også at sætte telte op helt hen foran M & K Frisøren, så sidder gæsterne ved borde-bænke sæt og vi har købt en masse tæpper hvis det bliver køligt, men vi håber selvfølgelig på godt vejr,” fortæller Anders Nielsen, og fortsætter, ”Til frokost vil vi servere seks forskellige slags smørrebrød og en tapastallerken og til aften byder vi på en fast menu med otte retter ad tre serveringer hvor der til at starte på serveres bl.a. laksetartar, kroketter med serano og parmesan og i anden servering oksemørbrad med trøffelmayo, kæmperejer med aioli, taffelburger med løg og bearnaise creme og desserten er et ostebræt eller en jordbærtrifli og så byder vi på levende musik med Lars DK og en DJ.

Anders Nielsen og Lars Christensen etablerer et midlertidigt køkken i den overdækkede port til ejendommen og der er lavet aftale med tre kokke som er klar til at tage fat og give gæsterne en god madoplevelse.

”Det her giver os lige en mulighed for at lave en teaser på hvad gæsterne kan forvente når vi åbner til efteråret,” siger Anders Nielsen.

Billetterne til arrangementerne i byfesten er allerede klar og kan købes på La Smil hjemmesiden - klik her

Del