Ny REMA 1000 købmand på Klosterparkvej

REMA 1000 på Klosterparkvej 47 i Kalundborg får ny købmand mandag den 15. maj, hvor afgående købmand Johannes Gybel giver nøglerne og ansvaret for butikken videre til Marianne Damby Andersen.

Ny REMA 1000 købmand på Klosterparkvej
37-årige Marianne Andersen overtager REMA 1000 på Klosterparkvej mandag d. 15. maj. Foto: REMA 1000

Af Jens Nielsen

Mandag den 15. maj skiftes der ud på købmandsposten i REMA 1000 på Klosterparkvej 47 i Kalundborg. Det sker, når Marianne Damby Andersen overtager nøglerne fra købmand Johannes Gybel.

REMA 1000 på Klosterparkvej 47 i Kalundborg får ny købmand mandag den 15. maj, hvor afgående købmand Johannes Gybel giver nøglerne og ansvaret for butikken videre til Marianne Damby Andersen.

37-årige Marianne Andersen overtager butikken på Klosterparkvej efter to år som medarbejder i REMA 1000 på Slagelsevej i Kalundborg. Selvom det kun blev til to år i butikken på Slagelsevej, har den kommende købmand seks års erfaring i REMA 1000 skjorten.

Inden karrieren i REMA 1000 har hun boet og arbejdet fire år i Grønland, men for to år siden vendte hun sammen med familien hjem til Kalundborg. Marianne Andersen har altså bagagen fuld af erfaring inden for detailbranchen. Nu er hun klar til at stå på egne ben som købmand i REMA 1000 – og den udfordring er hun helt klar til.

”Jeg er glad for tilliden og chancen for at blive købmand i REMA 1000. Nu glæder jeg mig til at byde kunderne velkommen i butikken. Mine kollegaer og jeg skal i fællesskab føre det gode arbejde videre, som Johannes har lagt i butikken,” siger Marianne Andersen.

Netop samarbejdet med personalet og den gode stemning i butikken er, hvad der driver Marianne Andersen. Det er ifølge hende ingredienserne til at give kunderne en god indkøbsoplevelse i hverdagen:

”Jeg vil have fokus på, at man som kunde kan få alt til hverdagen. Derudover skal mine kollegaer og jeg skabe en god stemning, så det er rart for kunderne at handle hos os på Klosterparkvej,” siger Marianne Andersen.

Marianne Dam Andersen bor i Kalundborg med sin mand og deres tre drenge. Hun regner med at bruge de fleste af hendes vågne timer i butikken, men derudover sætter hun pris på naturen og samværet med familien.

REMA 1000 på Klosterparkvej 47 i Kalundborg får ny købmand mandag den 15. maj, hvor butikken holder lukket i forbindelse med overtagelsen. Butikkens åbningstider vil fortsat være 7 – 21 alle ugens dage.

Del