Ny partner udnævnt hos BDO i Kalundborg

Ny partner udnævnt hos BDO i Kalundborg

Af Jens Nielsen

Rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO har pr. 1. oktober udnævnt Kia W. Jensen som ny partner hos BDO i Kalundborg.

Kia er 33 år, og hun har været ansat i BDO i tre år. Kia kunne i november 2020 tilføje statsautoriseret revisor til CV’et.

Kia W. Jensen bestod sin eksamen som Statsautoriseret Revisor uden at dumpe en eneste gang. Det er der ikke mange som kan prale af.

Kia har først læst HD i fire år, så cand.merc.aud. i 2,5 år og endelig 2,5 år inden hun kunne kalde sig Statsautoriseret Revisor.

”Kia har brugt ni år på sin uddannelse, og det er hurtigt, for så er man ikke dumpet undervejs, faktisk er der kun 15% som er kommet igennem fra en hel årgang, uden at dumpe,” sagde Peter Westergaard, Senior Partner og registreret revisor hos BDO i Kalundborg, for et lille år siden, da Kia W. Jensen bestod sin eksamen som statsautoriseret revisor.

Kia arbejder til daglig på BDO’s kontor i Kalundborg, hvor hun sidder med små og mellemstore virksomheder. Her beskæftiger hun sig med revision, udvidet gennemgang og rådgivning for kunderne. Hendes kunder tæller blandt andet hovedaktionærselskaber, detailbutikker og konsulentvirksomheder. Kia er desuden med i BDO’s branchegruppe for Handel, service & detail.

Del