Ny partner hos Beierholm Kalundborg

36-årige Tony Mouridsen kommer fra en stilling hos Deloitte i København og er bosat i Mørkøv sammen med hustru og to børn.

Ny partner hos Beierholm Kalundborg Statsautoriseret revisor Tony Mouridsen er tiltrådt som partner hos revisionsvirksomheden Beierholm Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Statsautoriseret revisor Tony Mouridsen er tiltrådt som partner hos revisionsvirksomheden Beierholm Kalundborg. Han har bl.a. valgt Kalundborg grundet den store vækst i området.

”Vi har i en periode søgt efter en partner her til kontoret i Kalundborg, og det er nu lykkedes, Tony Mouridsen er starter her 1. maj,” fortæller statsautoriseret revisor Steffen Møller Jensen fra Beierholm Kalundborg.

Tony Mouridsen har rødder i området omkring Herning, er uddannet autolakerer inden han søgte ind i revisorbranchen og har nu titel af statsautoriseret revisor.

36-årige Tony Mouridsen kommer fra en stilling hos Deloitte i København og er bosat i Mørkøv sammen med hustru og to børn.

”Der sker rigtigt meget i Kalundborg i øjeblikket, og det lyder så spændende, at det vil jeg gerne være en del af,” fortæller Tony Mouridsen, og fortsætter, ”Jeg kommer fra en afdeling med 3000 ansatte, men her jeg glæder mig til at komme mere i øjenhøjde med kunderne og få den personlige kontakt med virksomhedsejere.”

”Det at vi nu er to partnere giver os nogle andre muligheder end en partner kan overkomme,” fortæller Steffen Møller Jensen, som glæder sig til samarbejdet med firmaets nye partner.

Del