Ny Opel forhandler regner med at sælge 100 nye Opel personbiler om året

I denne weekend, den 23.- 24. april, begge dage fra kl.11-16, inviteres alle interesserede til Opel Åbent Hus hvor hele modelprogrammet bliver vist frem.

Ny Opel forhandler regner med at sælge 100 nye Opel personbiler om året
Jacob Glad i den nye Opel udstilling. I weekenden inviteres til ”Grand Opening” i weekenden hvor der er masser af gode tilbud, og kunder der køber en ny Opel i weekenden, får et guldkort med til Tivoli. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Glad Kalundborg har overtaget Opel forhandlingen i Kalundborg og inviterer til ”Grand Opening” i weekenden hvor der er masser af gode tilbud, og kunder der køber en ny Opel i weekenden, får et guldkort med til Tivoli.

Glad Kalundborg på Slagelsevej, Peugeot og Citroen forhandler, har nu fået endnu et bilmærke i det nye store bilhus. Pr. 1. april har Glad overtaget Opel forhandlingen i Kalundborg efter Brian Madsen, Slagelse, som nåede at være Opel forhandler i Kalundborg i mindre end to år.

”Vores leverandør i Frankrig, som ejer både Peugeot, Citroen og Opel er interesseret i, at få samlet alle tre mærker under samme tag, og Brian Madsen som havde Opel forhandlingen i Kalundborg var interesseret i at komme ud af aftalen, det er svært kun at have et bilmærke, og efter en god dialog har vi nu overtaget Opel forhandlingen,” fortæller Jacob Glad, indehaver af Glad Kalundborg, og fortsætter, ”Vi har allerede set en stor tilgang af nye Opel kunder, både på værkstedet og vi har også allerede solgt de første Opel biler, vi har fået en god start og vi regner med at sælge op mod 100 nye Opel personbiler om året.”

”Grand Opening”

I denne weekend, den 23.- 24. april, begge dage fra kl.11-16, inviteres alle interesserede til Opel Åbent Hus hvor hele modelprogrammet bliver vist frem.

”Udover at se alle Opel modellerne har vi selvfølgelig også en kavalkade af super gode tilbud, så du har mulighed for at lave en skarp handel på en spritny Opel i topklasse. Weekendens Åbent hus er vores første event som ny Opel forhandler i Kalundborg og vi kalder det derfor ”Grand Opening”,” fortæller Jacob Glad.

Alle som køber en ny Opel i løbet af weekenden får et gratis Tivoli Guldkort med i handlen lover Glad Kalundborg, som også oplyser, at der er mulighed for at gøre en god handel til gamle priser på Opel modeller der er på lager, inden længe kommer der prisstigninger.

Bygger til – igen

De nye Opel personbiler har fået plads i det store bilhus hvor der før var Land Rover udstilling og inden længe bygger Glad Kalundborg en helt ny kundemodtagelse med plads til seks arbejdspladser. På den måde kan de store Land Rovere igen komme indendørs.

Del