Ny mexicansk restaurant åbner på havnen

Fredag d. 4. februar slår Asger Øgelund, Mads Bang og Mikayla Shipley så dørene op til den mexicanske Restaurant Jefe, som betyder chef på spansk.

Ny mexicansk restaurant åbner på havnen Mads Bang, Mikayla Shipley og Asger Øgelund er næsten klar til at slå dørene op for deres nye Restaurant Jefe. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Asgers Bar på Kalundborg Vesthavn bliver til den mexicanske Restaurant Jefe. Den nye restaurant skal styres af Mads Bang og Mikayla Shipley. Den nye restaurant åbner fredag d. 4. februar.

Asger Øgelund åbnede Asgers Bar tilbage i sommeren 2019, siden er flere forskellige koncepter prøvet af i det gamle fiske-pakhus på Kalundborg Vesthavn, men nu ændres både navn og koncept.

Asgers Bar bliver nemlig til den mexicanske Restaurant Jefe, med Asgers barndomsven Mads Bang og dennes australske kæreste Mikayla Shipley ved roret.

Den gamle port som gav adgang til Asgers Bar er skiftet ud med dør og vinduer, indvendig er lokalet frisket op med farver på væggene, der er kommet blomster i lokalerne, der er sat varme på og der kommer også helt nye møbler.

Fredag d. 4. februar slår Asger Øgelund, Mads Bang og Mikayla Shipley så dørene op til den mexicanske Restaurant Jefe, som betyder chef på spansk.

”Mads er min barndomsven og vi har flere gange snakket om at starte noget sammen, Mads og Mikayla har i flere år arbejdet i restaurationsbranchen i Australien, og Mads har været køkkenchef på en mexicansk restaurant, nu er de flyttet til Kalundborg og nu skal vi have prøvet det her af” fortæller Asger Øgelund.

”Vi besluttede os for, at det kunne vi da godt prøve da Asger spurgte, for at se om Kalundborg kunne være frisk på noget nyt og spændende. Vi vil henvende os til både det voksne publikum, men også til børnefamilierne, maden bliver rigtig børnevenlig, og så vil vi jo lave nogle lækre cocktails som henvender sig til det publikum som måske ikke lige er til et traditionelt værtshus,” fortæller Mads Bang, og fortsætter,

”Der er ikke så meget autentisk mexicansk mad i Danmark, og det tænkte vi, at det kunne være meget sjovt at prøve, det kan virkeligt meget det køkken, og det passer perfekt som bar-mad, det er sådan meget Street Food agtigt, der bliver en masse forskellige små retter, men også større retter og så bliver der mulighed for at bestille take away, der vil være noget folk kender i forvejen, men også retter som er helt nye og spændende set med danske øjne, og så bliver det krydret mad, men jeg lover at det ikke bliver for spicy, vi laver det til de danske smagsløg, men stadigvæk med nogle originale smage.”

Den nye restaurant Jefe vil have åbent hver aften fra tirsdag til lørdag og der er planer om også at holde åbent til frokost i sommermånederne.

Del