Ny malermester i Kalundborg

”Flere af mine venner og bekendte har flere gange prikket til mig og opfordret mig til at starte for mig selv"

Ny malermester i Kalundborg Malermester Donna vil gerne udfordres. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Malermester Donna er navnet på en helt nystartet virksomhed i Kalundborg. Det er Aldona Cugeher Lund som nu har taget springet og har startet sin egen malerforretning hvor der tilbydes alle former for malerarbejde til såvel private som erhverv.

I mange år har Aldona Cugeher Lund arbejdet med maling og tegning, og har siden taget uddannelsen som maler, nu er hun klar til at springe ud som selvstændig erhvervsdrivende og tilbyder alle former for malerarbejde, både ude og inde og for såvel private som erhverv, og meget gerne kreative opgaver.

”Flere af mine venner og bekendte har flere gange prikket til mig og opfordret mig til at starte for mig selv, og jeg er god til at udfordre mig selv, god til at have overblikket og tage styring, så nu skal det prøves af,” fortæller Aldona Cugeher Lund.

Malermester Donna er klar til at tage imod opgaverne og har bl.a. købt bil, værktøj og har fået oprettet hjemmeside, ligesom firmabilen er med et meget iøjnefaldende stort orange logo.

 

Mentor

33-årige Aldona Cugeher Lund har senest arbejdet for Jan Maler og han har været en god mentor for den nystartede malermester, og har hjulpet med gode råd i forbindelse med at starte egen virksomhed.

Se mere om den nye malermester på www.malermester-donna.dk

Del