Ny lingeri-butik har slået dørene op torsdag morgen

Ny lingeri-butik har slået dørene op torsdag morgen
CHANGE Lingerie Outlet har slået dørene op til en helt ny butik i Kordilgade torsdag morgen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Torsdag morgen åbnede en helt ny undertøjsbutik, CHANGE Lingerie Outlet, i Kordilgade 28, mellem H&M og A-klip / Frisør Joan, i de lokaler som i mange år var ejendomsmæglerkontor.

De første kunder stod klar så snart dørene torsdag morgen blev åbnet til den nye CHANGE Lingerie Outlet i Kordilgade. Efter de mange kommentarer som der har været på Facebook op til, så er det en forretning som har været savnet længe.

Men nu er den her, 150 kvadratmeter med alle former for undertøj og bh’er.

Butikken er en outlet-butik, her vil man kunne finde et stort udvalg af flotte varer fra tidligere sæsoner – og til en ekstra god pris, faktisk skiltes der med op til 80% rabat.

-Vi har kigget på Kalundborg over længere tid, og vi ser frem til at bidrage til det gode handelsliv. Vi har outlet andre steder, men dette vil være vores første butik i Danmark som holder åbent de fleste dage, og vil derfor følge byens almindelige åbningstider, har Jeanne Lykke Larsen, marketing operations manager hos CHANGE Lingerie, tidligere fortalt.

Om CHANGE Lingerie

CHANGE Lingerie er et internationalt lingeribrand grundlagt i Danmark. Gennem innovative og funktionelle designs, er firmaet et af de førende lingeribrands i Skandinavien og vil fortsætte med at ekspandere globalt.

CHANGE Lingerie har pt godt 60 forretninger i Danmark.

Del