Ny kørestol-cykel giver flere mulighed for vind i håret

En ny smart kørestol-cykel betyder, at beboere, der sidder i en af de større kørestole nu også kan komme ud og få vind i håret og opleve foråret.

Ny kørestol-cykel giver flere mulighed for vind i håret Cykling uden Alder har købt en ny kørestol-cykel til plejecentrene i Kalundborg by.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Cykling uden Alder har købt en ny kørestol-cykel til plejecentrene i Kalundborg by, den er både bredere og længere, så beboere, der har en stor kørestol nu også får mulighed for at komme ud og få vind i håret.

En ny smart kørestol-cykel betyder, at beboere, der sidder i en af de større kørestole nu også kan komme ud og få vind i håret og opleve foråret. Den gamle kørestol-cykel kun kunne tage transport kørestole, så på Plejecenter Jernholtparken glæder man sig over den nye cykel.

Det betyder nemlig, at flere beboere kan glædes over en cykeltur. Den første til at godkende den nye cykel var Erik Dahl, der sammen ned pilot Axel Gadegaard, indviede det nye køb, med Verdi og Chokolade, som Helle og Dorthe serverede for dem.

Cykling uden alders piloter er alle frivillige, der ønsker at give borgerne en god oplevelse ude i det fri. Det kan være en tur på havnen, ud mod Røsnæs flotte natur, eller ned gennem selve byen. Uanset hvor de kommer hen, bliver de altid mødt med smil og venlige kommentarer.

Der er altid brug for flere piloter, så hvis man kunne tænke sig, at blive pilot, eller høre mere, er man velkommen til at kontakte Axel Gadegaard via E-mail: axel.g@plakaten.dk  

Del