Ny købmand tager over efter Allan

Siden september 2021 har han været souschef i Rema 1000 i Valby, og nu venter et nyt kapitel som købmand

Ny købmand tager over efter Allan

Af Jens Nielsen

 

Rema 1000 købmand Allan Gjerløv Hansen tabte kampen imod kræften, og efter kort tids alvorlig sygdom sov han stille ind mandag d. 3. januar omgivet af familie og venner. Nu er en ny købmand klar til at tage over efter Allan i Rema 1000 på Klosterparkvej i Kalundborg.

 

På den sidste tirsdag i årets første måned - tirsdag den 25. januar - får Rema 1000 på Klosterparkvej 47 ny købmand. Det er 26-årige Johannes Gybel, der overtager butikken efter købmand Allan Gjerløv Hansen, som i starten af januar sov stille ind efter at have tabt kampen mod kræft.

 

Den nye købmand har trods sin unge alder en lang karriere i Rema 1000 bag sig. Han startede som ungarbejder i Rema 1000 i Holbæk for 10 år siden. Siden blev han lukkeansvarlig og derefter elev i samme butik. Undervejs har Johannes Gybel også gennemført Rema 1000s talentuddannelse for kommende købmænd og blev i den forbindelse kåret som årets talent i discountkæden.

 

Siden september 2021 har han været souschef i Rema 1000 i Valby, og nu venter et nyt kapitel som købmand:

 

"Det er med stor ydmyghed, at jeg overtager butikken i Kalundborg efter Allan, som i 17 år har drevet en fantastisk god og meget lokal butik med kunderne i centrum. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at bygge videre på alt det gode, Allan har bygget op, og til at starte med vil jeg have fokus på at lære butikken, medarbejderne og ikke mindst kunderne at kende," siger han.

 

Den kommende købmand ser frem til at blive selvstændig købmand og til over tid at udvikle butikken:

 

"Det er helt unikt at blive selvstændig købmand og dermed få friheden og muligheden for at sætte sit eget præg og medvirke til at udvikle både butik og medarbejdere. Den del ser jeg meget frem til," siger Johannes Gybel.

 

Privat bor Johannes Gybel i Hedehusene med sin hustru, Ditte. Fritiden bruger han med familie og venner.

 

Rema 1000 på Klosterparkvej 47 i Kalundborg får ny købmand tirsdag den 25. januar, hvor butikken holder lukket pga. overdragelse. Butikken åbner igen onsdag den 26. januar, og butikkens åbningstider vil fortsat være 7.00-21.00 alle ugens dage.

Del