Ny hyggelig café i baggården

Cafeen har både servering ude og inde. Der er bygget en helt ny terrasse i baggården til butikken hvor man kan nyde kaffe og kage i eftermiddagssolen.

Ny hyggelig café i baggården
Fredag åbnede Cityforum deres nye forretning og cafe i Kordilgade 36. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fredag slog Cityforum dørene op til deres nye lokaler i Kordilgade 36. Her er der blevet plads til både turistforeningen, Thumbs Up Shop, to private virksomheder og ikke mindst en café som har servering både ude og inde.

Fredag eftermiddag var der inviteret til reception i forbindelse med, at den socialøkonomiske virksomhed Y-camp og Kalundborg Turistforening åbnede deres nye lokaler i Kordilgade 36, som i fremtiden får det fælles navn ’City Forum’.

Butikken flytter fra noget mindre lokaler i Kordilgade 58 og det giver bl.a. Kalundborg Turistforening og Turistinspirationen bedre plads til at vise turister, kalundborgensere og alle andre hvad man kan opleve i Kalundborg og den nærmeste omegn.

Y-Camps butik Thumbs Up Shop får også bedre plads til at vise det særlige vareudbud, som ikke findes andre steder i Kalundborg.

Noget helt ny er, at de unge i Y-camp åbner cafe med salg af kaffe, te, diverse vand og kager. I cafeen vil der være mulighed for at spille forskellige brætspil.

Cafeen har både servering ude og inde. Der er bygget en helt ny terrasse i baggården til butikken hvor man kan nyde kaffe og kage i eftermiddagssolen.

”Vi har ansat nogle engelsktalende studerende fra Professionshøjskolen Absalon som skal lære dansk mens de læser, samtidig skal de også være turistambassadører, så de skal ud at lære byen og kende, så jeg håber de unge tager det til sig og til vinter når det bliver mørkt og koldt så bliver cafeen en hule hvor de studerende kan mødes og lave lektier, spille brætspil og drikke kaffe,” fortæller Henrik Lykke fra Y-camp.

Ud over turistforeningen, Thumbs Up Shop og den nye cafe i baggården, er der også blevet plads til to mindre private virksomheder, Accobo data og GD Consult ved Gitte Davidsen, som udfører regnskabsservice for forskellige virksomheder.

Del