Ny gårdbutik bugner af friske varer

Jacob Stavnskær med nyopgravede kartofler fra egen mark, foran Kærby Gårdbutik. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kærby Gårdbutik, som åbnede først i maj, er allerede blevet en succes. Mange kunder kigger ind hver dag for at købe friske grøntsager. I morgen lørdag bydes der på pølser og kartoffelsalat i anledningen af Fars Dag.

Med hjælp fra familien og gode venner har Jacob Stavnskær fået godt gang i Kærby Gårdbutik, som er beliggende på Kærbyvej 13 i Kærby.

Den nye gårdbutik åbnede først i maj og med 1400 biler forbi butikken dagligt, har det allerede givet masser af kunder.

I gårdbutikken er der lige nu friskopgravede kartofler fra egen mark, nye danske friske jordbær, der kan købes asparges, agurk, blomkål, spidskål, løg, gulerødder, tomater, og så har gårdbutikken en række af lækre specialiteter på hylderne.

”Vi sælger danske produkter, det går jeg meget op i, vi skal støtte om og holde fokus på de gode danske råvarer,” siger Jacob Stavnskær, der om 14 dage også kan tilbyde danske ærter fra egen mark.

Grillpølser til Fars Dag

Kærby Gårdbutik sælger også kød og pølser fra Røsnæs Duroc, og i morgen lørdag bliver der hygget ekstra om kunderne i anledning af Fars Dag.

”Vi tænder op i grillen og så kan kunderne smage tre forskellige pølser fra Røsnæs Duroc sammen med hjemmelavet kartoffelsalt af vores egne kartofler,” fortæller Jacob Stavnskær.

Grillen er tændt lørdag fra kl. 11 – 17.

I anledning af Fars Dag er der også mulighed for at købe en gavekurv hos Kærby Gårdbutik.

Kærby Gårdbutik har åben dagligt fra kl. 06 til 23, hvor der er selvbetjening.

Del