Ny fysioterapeut hos Go’ Form

Han er uddannet for 13 år siden, og har de sidste seks år koncentreret sig meget om kroniske smerter. Men har også fokus på skader fx forårsaget af sport.

Ny fysioterapeut hos Go’ Form Robin Hansen begynder som fysioterapeut hos Go'Form i Kalundborg. Fotos: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Robin Hanssen er den nye fysioterapeut hos Go’ Form fra på lørdag. Han er uddannet for 13 år siden, og har siden da arbejdet som fysioterapeut. De sidste seks år har han koncentreret sig meget om kroniske smerter, men har også fokus på skader fx forårsaget af sport.

Go’ Forms nye fysioterapeut er oprindeligt fra Norge, men har boet i Danmark siden 2003, og har også taget sin uddannelse som fysioterapeut i Danmark. Han er 37 år og bor i Køge, men har haft tilknytning til Kalundborg de sidste to år, hvor han har et træningshold for folk med kroniske skader – dog ikke i Go’ Form regi. Men det var herigennem, at de to ejere af  Go’ Form, Søren Lund Larsen og Thomas Saaby Hansen, fik kontakt til Robin Hanssen.

”Jeg har haft et hold i Kalundborg de sidste to år, og det var igennem en af dem på holdet, som også træner hos Go' Form, at jeg fandt ud af, at Søren og Thomas skulle have en ny fysioterapeut tilknyttet herude. Jeg har i de sidste seks år arbejdet meget med kronikere, men også med smerter fra træning i form af skader osv. Jeg ser træning, som en vigtig del i forhold til at afhjælpe smerter, især funktionel træning. Jeg ser derfor også rigtig gode muligheder her i centret. Jeg glæder mig til at komme i gang. Det er et spændende og behageligt miljø, og jeg føler mig godt tilpas herude,” fortæller en smilende Robin Hanssen mandag formiddag.

Han tilføjer, at det er pudsigt, som tiderne ændrer sig i forhold til skader, smerter og træning: ”I 70’erne skulle man ligge i stræk, hvis man fx havde en diskusprolaps, i 90’erne skulle man hvile, hvis man var skadet, og i dag skal man træne. Rigtig naturligvis, men træne.”

Go’ Forms nye fysioterapeut opfordrer i øvrigt til, at man tager kontakt til ham, hvis man har et eller andet i, som man døjer med, hvad enten det er en sportsskade, eller man har en kronisk smerte, man døjer med.

”Jeg opfordrer klart til, at man tager fat i mig, da mange problematikker kan afhjælpes, men det er der mange, der ikke ved, og de har bare vænnet sig til smerten. Det behøver de bare ikke altid,” siger Robin Hanssen.

Glæder sig hos Go’ Form

Søren Lund Larsen fortæller, at de, hos Go’ Form, glæder sig meget til, at Robin Hanssen skal begynde hos dem.

”Vi har jo haft Pernille i 11 år, og været meget glade for hende, men nu skal hun prøve en helt anden branche, og så bliver det spændende, hvad Robin Hanssen fører med sig af nye ting. Han bruger meget funktionel træning i sin behandling, og det synes vi, passede perfekt til os. Vi glæder os meget til, at Robin begynder herude. Vi tænker også, at han skal have et hold herude, da det giver god mening. Men nu skal vi lige i gang. Derudover vil jeg gerne lige minde om, at vi holder en lille intro-dag for Robin på lørdag, og alle er velkomne. Man skal dog huske, at vil man tale med Robin om en konkret skade, skal man tilmelde sig,” slutter Søren Lund Larsen.

Introdag hos Go’ Form

På lørdag afholder Go’ Form og Robin Hanssen en lille introdag, hvor alle er velkomne. Har man brug for lige at tale med Robin Hanssen, kan man booke en 20 min. tid helt gratis, hvor man kan snakke om, hvilke udfordringer, man har med en skade, kroniske smerte eller lignende. Det kan man gøre mellem kl. 9 - 12, og fra kl. 12.30 til 13.30 kan man droppe forbi, uden at tilmelde sig, hvis man er interesseret i, at høre lidt mere om Robin Hanssen og den måde, han behandler på.

Til at begynde med, er Robin Hanssen i Go’ Form mandag og onsdag samt hver anden lørdag, og efterfølgrende bliver der udvidet efter behov. Ønsker man, at komme i kontakt med Robin Hanssen, kan han kontaktes via Go’ Form, på træningscentrets hjemmeside eller på tlf.nr. 28253573.

Del