Ny fane til juniorgymnaster

Fanen tages allerede i brug første gang på lørdag d. 4. marts til Forårsopvisningen i Kalundborg Hallen.

Ny fane til juniorgymnaster
Hvidebæk IFs Team Junior gymnastikhold fik søndag overdraget en ny junior-fane. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Hvidebæk IFs Team Junior gymnastikhold fik søndag overdraget en ny junior-fane. Den vises frem første gang til forårsopvisningen i Kalundborghallen d. 4. marts.

Ved en ekstra træning for Hvidebæk IFs Team Junior gymnastikhold søndag, fik holdet og foreningen overdraget en helt ny Junior fane sponsoreret af Mejnerts Mølle A/S.

Den blev overdraget af Kasper Mejnertsen, der selv er frivillig i foreningen som instruktør på et børnehold, ligesom flere fra familien er aktive i foreningen, både som instruktører og som gymnaster.

Foreningen havde indtil søndag kun en børne- og en voksen fane, men gymnastikudvalget syntes, holdet fortjente en fane, så de kan repræsentere sig ved de kommende forårsopvisninger og til Hvidebæk-opvisningen 25. marts.

”Gymnastikudvalget er utrolig stolte over, at det er de unge og deres instruktører, der selv har arbejdet for den store fremgang på holdet. Holdet, som kun bestod af ni gymnaster sidste år, er i dag vokset til 30 gymnaster i alderen 5. til 9. klasse,” fortæller Maria Lassen, forretningsudvalgsmedlem i Hvidebæk IF.

Succesen kommer af de unges positive omtale af holdet udadtil og nogle engagerede instruktører, som har gjort sig positivt bemærket. Lige præcis denne aldersgruppe er ellers svær at mobilisere ud i idrætslivet, og det gjorde det ikke nemmere med corona, oplyser Maria Lassen

Fanen tages allerede i brug første gang på lørdag d. 4. marts til Forårsopvisningen i Kalundborg Hallen.

Del