Ny ejendomsmægler er kommet rigtigt godt fra start

Selv om der lige nu er god plads på de 200 kvadratmeter, så har Thomas Ziegler Jensen planer om, at forretningen skal udvides med årene og der skal ansættes flere medarbejdere.

Ny ejendomsmægler er kommet rigtigt godt fra start Der er god plads i de store lyse lokaler, men Thomas Ziegler Jensen håber, at der skal ansættes flere medarbejdere med tiden. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Thomas Ziegler Jensen åbnede ejendomsmæglerforretningen Estate Kalundborg d. 1. juli, og forventningerne er til fulde blevet indfriet. Torsdag i næste uge er der reception i de nye flotte lokaler i Vænget i Kalundborg.

200 kvadratmeter af de tidligere Nordea lokaler i Vænget i Kalundborg er nu blevet til en moderne ejendomsmæglerforretning. Det er ejendomsmægler Thomas Ziegler Jensen, som har åbnet en afdeling af Estate, en kæde som på landsplan har 92 forretninger.

Selv om det kun er godt to måneder siden, at dørene blev slået op, så har kunderne fundet indenfor og de første huse er allerede solgt.

”Når der kommer noget nyt, så er mange lidt nysgerrig, og vi prøver at gøre det lidt anderledes end de andre mæglere i området bl.a. laver vi selv små videofilm fra hver ejendom, hvor det er ejendommen der er fokus på, mere end mægleren som skal sælge,” fortæller Thomas Ziegler Jensen, som har ansat ejendomsmægler Kristian Hempel til at hjælpe sig.

Thomas Ziegler Jensen har været ejendomsmægler siden han var 18 år gammel og kommer fra en stilling hos en anden lokal ejendomsmægler i Kalundborg.

”Det var det rigtige tidspunkt i min karriere at starte for mig selv nu, jeg havde det godt der hvor jeg var ansat, men lysten til at blive selvstændig har altid været der, og jeg kunne bare mærke, at det var nu jeg skulle tage det skridt, og med Estate har jeg fundet den rette platform hvor der er knapt så mange interne regler som hos andre mæglerkæder, så tror jeg på, at der er plads til en ejendomsmægler mere i Kalundborg,” fortæller Thomas Ziegler Jensen.

Satser på de sociale medier

”Mit sats på at sælge ejendomme bliver på de sociale medier, jeg har valgt det trykte medie fra, for jeg tror ikke på det. I dag bliver det mere og mere de sociale medier hvor både unge og ældre de er, og vi kan allerede nu se, at der er stor trafik på de opslag og annoncer vi har der,” siger den nye Estate mægler i Kalundborg.

Tror på fremtiden

Grundet krigen i Ukraine kommer der en afmatning i samfundet og det betyder også, at der nok ikke sælges lige så mange huse og priserne er også begyndt at falde, men Thomas Ziegler Jensen er alligevel optimist.

”Der sker så mange spændende ting i Kalundborg i øjeblikket og i årene fremadrettet, så selv om der nok kommer en nedgang i salget af ejendomme, så tror jeg ikke det bliver så slemt i Kalundborgområdet i forhold til andre dele af landet,” siger han.

Selv om der lige nu er god plads på de 200 kvadratmeter, så har Thomas Ziegler Jensen planer om, at forretningen skal udvides med årene og der skal ansættes flere medarbejdere.

Estate Kalundborg tilbyder salg af alt fra landbrugsejendomme til villaer, sommerhuse, ejerlejligheder og andelsboliger, alt på nær erhvervsejendomme. Endvidere tilbyder Thomas Ziegler Jensen skødeskrivning og køberrådgivning.

Reception

Åbningen af den nye Estate Kalundborg skal selvfølgelig markeres og det bliver torsdag d. 15. september fra kl. 15-17 hvor der bydes indenfor i de nye flotte lokaler, der som udsmykning på væggene har billeder af den lokale kunstner Laila Damsgård.

Del