Ny ejer satser en million kr. til events på Postgaarden

Den 1. juni overtog nye ejere nøglerne til Postgaarden Event- og Musikhus og nu er stedet klar med et stort eventprogram som tæller alt fra teater til foredrag, koncerter, stand up og vinsmagning.

Ny ejer satser en million kr. til events på Postgaarden
Det er Sülle Gövercin, som også er restaurantchef på Det Mexicanske Bøfhus, som skal stå i spidsen for Postgaarden Event- og Musikhus. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ny ejer af Postgaarden Event- og Musikhus i Kalundborg er klar med et stort eventprogram for den kommende tid, men stedet skal også bruges til både private fester og firmaarrangementer. Der er allerede budgetteret med events for en million kroner.

Den 1. juni overtog Ali Gövercin nøglerne til Postgaarden Event- og Musikhus fra Trine og Morten Nystrup og nu er stedet klar med et stort eventprogram som tæller alt fra teater til foredrag, koncerter, stand up og vinsmagning.

Ali Gövercin står også bag Det Mexicanske Bøfhus i både Slagelse og Kalundborg, men det bliver hans bror Sülle Gövercin, som er restaurantchef på Det Mexicanske Bøfhus, som også skal stå i spidsen for Postgaarden Event- og Musikhus.

”Vi vil køre Postgaarden videre lidt efter samme koncept som tidligere, dvs. at, det kan bruges til livets fester som fx konfirmationer, runde fødselsdage, receptioner og bryllup, men også til virksomhedsarrangementer af større og mindre omfang, fx har vi først i august et arrangement med 100 personer for en af byens store virksomheder og så skal vi selvfølgelig bruge Postgaarden til en række af forskellige events og vi regner også med at der bliver et par weekender med julefrokoster, det er vi lige ved at lægge sidste hånd på nu, men det hele er selvfølgelig meget nyt for os lige nu og har folk gode ideer til events så må de meget gerne henvende sig.,” fortæller Sülle Gövercin.

Blandt de arrangementer som allerede er på kalenderen, er der stand up med Philip Devantier, Brian Mørk og Jacob Wilson, der er koncert med Tørfisk, foredrag med håndboldspiller Lars Christiansen, en aften med Preben Elkjær og Rolf og Ritter er også på plakaten.

”Vi har indtil videre brugt omkring en halv million kroner på programmet og vi har budgetteret med en million kroner til events det første år,” fortæller Sülle Gövercin, og fortsætter, ”Jeg kan se, at på nogle af de billetter vi allerede har solgt, er der adresser fra Slagelse, så det er også en spændende vinkel og se på, hvordan kan vi trække gæster udefra til Kalundborg i stedet for at det er folk fra Kalundborg som kører til Holbæk og Slagelse, så hvis folk bakker op lokalt og skaber en pengestrøm så kan vi lave noget med endnu større navne og på den måde få Kalundborg på landkortet,” fortæller Sülle Gövercin.

Showmenu

Sülle Gövercin håber også, at der naturligt bliver en synergieffekt med Det Mexicanske Bøfhus, både til selskaber hvor bøfhuset kan levere maden, og til de mange events er der lavet en showmenu på det Det Mexicanske Bøfhus inden showet starter på Postgaarden.

”Til stort set alle arrangementer kan man tilkøbe en showmenu, så når man køber en billet på hjemmesiden, så kan man også vælge en showmenu og det håber vi folk vil benytte sig af og på den måde får den totale oplevelse,” fortæller Sülle Gövercin, og fortsætter, ”Vi vil gerne være med til at der er gode oplevelser i Kalundborg, og at folk vil gå ud igen, det er der brug for, så kom ud og støt de mange arrangementer der i hele kommunen.”

Sülle Gövercin glæder sig til at komme i gang med de mange events på Postgaarden og indrømmer, at der er lidt sommerfugle i maven.

Se de mange arrangementer på POstgaarden - KLIK HER

Del