Ny dyrlæge med stor kærlighed til kæledyr

'Bella' er på bordet til et 'serviceeftersyn'. Foto Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

I dag, mandag d. 1. februar har 43-årige dyrlæge Stina Elmelund åbnet sin egen dyreklinik på Klosterparkvej i Kalundborg med navnet Elmelund's Dyreklinik.

Kalundborg har i dag fået en helt ny dyreklinik, det er dyrlæge Stina Elmelund der springer ud som selvstændig dyrlæge med egen klinik i det gamle kirkegårdskontor på Klosterparkvej.

Lokalerne er renoveret flot med bla. helt nyt klinkegulv, to forskellige venterum, hvis der er dyr der ikke helt kan enes og selvfølgelig et stort klinikrum til selve behandlingen af kundernes kæledyr.

”Jeg er dyrlæge med speciale i kæledyr som hunde, katte, kaniner og andre smådyr og så lader jeg mine kollegaer tage sig af større landbrugsdyr”, fortæller Stina Elmelund.

Den nye dyreklinik har ingen fast åbningstid, på nær torsdag mellem kl. 17 og 20 hvor der er fast aftenkonsultation, ellers kan kunderne bare ringe og booke en tid hos dyrlægen, som også kommer på hjemmebesøg hvis kunderne er mere trygge ved det.

”Når familiens hund fx skal aflives kan det give en helt anden tryghed hvis det gøres i eget hjem frem for at komme her i klinikken, så mod et mindre tillæg kommer jeg gerne hjem til kunderne”, fortæller Stina Elmelund.

Selv om Elmelund's Dyreklinik har første åbningsdag drømmer Stina Elmelund allerede nu om udvidelse, ”mit håb er selvfølgelig at jeg får så meget at lave at der kan ansættes en veterinærsygeplejerske, det vil give mere ro i hverdagen og flere muligheder for kunderne”, forklarer Stina Elmelund.

Stina Elmelund har valgt at blive selvstændig for på den måde bedre at kunne få hverdagen og familielivet til at hænge sammen. Familien består af mand og fire børn som bor på Møllebakken i Kalundborg.

Stina Elmelund har en fortid som dyrlæge i forskellige klinikker rundt om på Sjælland og så står dyrene hendes hjerte nær, selv har hun to hunde, fire katte og et par kaniner. Stina Elmelund er netop hjemvendt fra Thailand hvor hun har været udsendt for Dyrenes SOS, hvor hun har opereret hunde og katte.

Selv om den nye dyreklinik har første åbningsdag mangler der lige de sidste detaljer, ”skiltene til vinduet kommer i eftermiddag og hjemmesiden er oppe og køre i løbet af et par dage”, siger Stina Elmelund da vi kikker forbi omkring middag på den første åbningsdag.

Den nye hjemmeside hedder, www.elmelundsdyreklinik.dk

Del