Ny chef i Kalundborg Kommune

Ny chef i Kalundborg Kommune

Det bliver Merete Mørch, der indtager chefstolen i Forebyggelse og Genoptræning i Kalundborg Kommune fra 1. januar 2023.

Dermed vender hun hjem til Kalundborg Kommune, hvor hun haft sin daglige gang i perioden 2011-2019 som fysioterapeut, sundhedskonsulent og teamleder.

Senest har Merete Mørch været områdeleder for forebyggelsesområdet i Slagelse Kommune. Det er med andre ord en rutineret leder, der sætter sig for bordenden efter nytår, og som glæder sig til de nye opgaver:

”Jeg er meget engageret i at sætte forebyggelse og genoptræning på dagsordenen og udvikle området med fagligt stærke kompetencer. Det er nødvendigt at kommunikere omkring vigtigheden af sundhed som forudsætning for livskvalitet. Det er ikke en opgave man kan løfte alene, så jeg glæder mig meget til at arbejde på tværs af sektorer. Kalundborg Kommune er kendt for at arbejde målrettet for at skabe fælles retning – og det glæder jeg mig til,” siger Merete Mørch.

Også direktør for sundhed i Kalundborg Kommune, Søren Ole Sørensen, ser frem til samarbejdet.

”Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Merete. Kombinationen af høj faglighed og stærke ledelseskompetencer vejede meget tungt i hendes vægtskål. Jeg glæder mig til at se hende sætte sit præg på Forebyggelse og Genoptræning til gavn for borgere og medarbejdere,” siger han.

Merete Mørch er 48 år gammel, bor i Kalundborg, er gift og har to døtre på hhv. 16 og 19 år.

Del