Ny centerchef til det specialiserede voksen-socialområde

Den kommende centerchef ser frem til at sætte sit præg på dagligdagen for medarbejdere, borgere og pårørende.

Ny centerchef til det specialiserede voksen-socialområde
Kalundborg Kommune har ansat en ny chef for det Specialiserede Voksensocialområde Center 2. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

57-årige Eddie Göttsch tiltræder som chef for det Specialiserede Voksensocialområde Center 2 – der bl.a. dækker socialpsykiatri-, rusmiddel- udsatte og dele af handicapområdet i Kalundborg Kommune. Han begynder i det nye job pr. 1. juni. Det skriver Kalundborg Kommune i en pressemeddelelse tirsdag morgen.

I pressemeddelelsen skriver Kalundborg Kommune desuden, at det dermed er lykkedes at besætte stillingen med en rutineret leder, idet Eddie Göttsch har over tyve års ledererfaring fra forskellige dele af psykiatrien med i bagagen, og at den kommende centerchef ser frem til at sætte sit præg på dagligdagen for medarbejdere, borgere og pårørende.

”I de seneste år er det min oplevelse, at der er sket et positivt fagligt kursskifte, en investering i og en ny organisering af det specialiserede område i Kalundborg Kommune, som i mine øjne er både nødvendig, spændende og fremadsynet. Det gør Kalundborg Kommune interessant for mig. Jeg ser, at det kan være medvirkende til, at det bliver muligt at hjælpe borgere med psykisk sårbarhed, udsathed, rusmiddelproblematikker og handicap i målgrupperne mere forebyggende, tidligere, mere kvalitativt og herigennem bedre. Jeg ser frem til at videreudvikle området sammen med medarbejderne, lederne, borgerne og de pårørende,” fortæller Eddie Göttsch.

I Kalundborg Kommune er der også store forventninger til det kommende samarbejde med den ny centerchef for Det Specialiserede Voksensocialområde Center 2.

”Eddie har lang ledererfaring, og er samtidig en innovativ og kreativ leder, som jeg er overbevist om kommer til at påvirke drift og udvikling på en positiv måde. At han har en behagelig personlighed og et vindende væsen er også et plus,” siger kommunaldirektør Jan Lysgaard Thomsen, der er øverste ansvarlige for de sociale voksenområder i Kalundborg Kommune.

Eddie Göttsch bor til daglig i Gierslev ved Høng på et nedlagt husmandssted.  

Del