Ny centerchef hentet i egne rækker

Den ny centerchef kommer fra en stilling som leder af sygeplejen i HSD Distrikt Kalundborg By, hvor hun har haft den daglige ledelse af knap 30 sygeplejersker.

Ny centerchef hentet i egne rækker
Privatfoto

Ny centerchef til Hjemmepleje, Sygepleje og Døgnrehabilitering i Kalundborg Kommune er fundet på de indre linjer. Det oplyser Kalundborg Kommune i en pressemeddelelse.

Med valget af den 45-årige Marie Willaume-Jantzen, har Kalundborg Kommune sikret sig, at det bliver en rutineret leder med et dybt kendskab til sundheds- og ældreområdet i kommunen, der overtager roret som centerchef i Hjemmepleje, Sygepleje og Døgnrehabilitering (HSD), når Lone Reuter går fra borde efter 22 år på posten.

Den ny centerchef kommer fra en stilling som leder af sygeplejen i HSD Distrikt Kalundborg By, hvor hun har haft den daglige ledelse af knap 30 sygeplejersker. Her har hun blandt andet arbejdet fokuseret med at forbedre arbejdsmiljøet gennem at styrke de kollegiale og personlige relationer medarbejderne imellem.

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ser frem til samarbejdet Marie. Hun har præcist det ledelsesmæssige syn og fokus, der skal til, for at fortsætte den gode udvikling der har været i HSD, og som er nøglen til at der er tale om en velfungerende organisation. Marie er en dygtig kommunikator og er god til at være i dialog med og sætte retning for medarbejderne. Begge dyder, der har spillet væsentligt ind, da vi som ansættelsesudvalg skulle træffe vores valg. En væsentlig opgave for Marie bliver at implementere ældrereformen i HSD” siger direktør for Ældre- og Sundhedsområdet i Kalundborg Kommune, Søren Ole Sørensen.

Den kommende centerleder ser også frem til at sætte sig i stolen, og sætte sit præg på hverdagen for borgere, pårørende og medarbejdere:

”Som chef for HSD vil jeg bidrage med min evne til at arbejde struktureret, og med sikkert øje på driften. Jeg hylder en åben og empatisk tilgang til de mennesker jeg omgiver mig med, hvad enten det er den enkelte borger, pårørende, medarbejdere, kollegaer, ledelse eller øvrige samarbejdspartnere. En evne som jeg selv anser som en af de største styrker i min ledelsesstil. Jeg ser frem til den kommende tid, hvor jeg og medarbejdernes alsidighed, forskelligheder og kompetencer skal sætte rammen for en arbejdsplads med høj faglighed og fælles retning,” lyder det fra Marie Willaume-Jantzen.

Den ny chef for HSD tiltræder den 1. august. Marie Willaume-Jantzen bor til daglig i Værslev sammen med sin mand Henrik og to bonusbørn. Fritiden fyldes med musik, dels i vokalemsemblet Nye Toner dels som kirkesanger i Ubberup Valgmenighedskirke.

Del