Ny basketballbane i topklasse er taget i brug

I denne uge blev banen afleveret af håndværkerne og unge og ældre med hang til basketball og streetbasket har nu fået de mest perfekte rammer til deres sport.

Ny basketballbane i topklasse er taget i brug Et helt nyt basketball baneanlæg i Munkesøen er nu taget i brug. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Saintz Basketball har i længere tid arbejdet på at få en ny basketballbane i Munkesøen som erstatning for den gamle og meget slidte. Det er nu lykkedes og lørdag var der gang i aktiviteterne på banen, som nu er en af de flotteste baner i landet.

Kalundborg Basketball Saintz har ved hjælp af fondsmidler og klubbens egne penge skaffet kapital til ny udendørs basketballbane i Munkesøen i Kalundborg.

I denne uge blev banen afleveret af håndværkerne og unge og ældre med hang til basketball og streetbasket har nu fået de mest perfekte rammer til deres sport.

”Det er superfedt og vi håber at der nu kan skabes endnu mere aktivitet i Munkesøen,” fortæller Lasse Foersom, næstformand i Kalundborg Saintz Basketball, som sammen med omkring 30 andre basketballspillere tog den nye bane i brug lørdag eftermiddag.

”Nu skal vi bare have sået nogle frø så vi får endnu flere til at interessere sig for vores sport,” siger han inden spillet sættes i gang.

Den nye basketballbane har internationale godkendte mål og er helt på højde med baner i de større byer i Danmark.

Den nye flotte basketballbane, som er placeret mellem skaterbanen og Kalundborg Gymnasium, har kostet 700.000 kr.

De fleste af pengene som kommer fra fondsmidler, bl.a. fra Bent O. Jørgensens Fond, A.P. Møller Fonden, Novo Nordisk, Nordea-fonden, DIF og DGI foreningspulje, BørneBasketFonden og fra Folkeoplysningsudvalget i Kalundborg Kommune.

Følg eventuelt med på klubbens Facebookside - klik her

Del