Ny adm. direktør til Kalundborg Forsyning

Den 1. oktober 2024 træder Kalundborg Forsynings mangeårige direktør Hans-Martin Friis Møller tilbage. Han afløses af Jes Bo Tobiassen, der kommer fra en direktørstilling hos Novonesis.

Ny adm. direktør til Kalundborg Forsyning
Jes Bo Tobiassen bliver ny administrerende direktør hos Kalundborg Forsyning.

gitte@tv-kalundborg.dk

Den 1. oktober 2024 træder Kalundborg Forsynings mangeårige direktør Hans-Martin Friis Møller tilbage. Han afløses af Jes Bo Tobiassen, der kommer fra en direktørstilling hos Novonesis.

Kalundborg Forsyning har i dag præsenteret Jes Bo Tobiassen, der i næsten tyve år har været ansat i forskellige ledende stillinger i Novonesis. Det skriver Kalundborg Forsyning i en pressemeddelelse fredag. 

”Jeg glæder mig først og fremmest til at stå i spidsen for en organisation, der er med til at drive udviklingen i Kalundborg Kommune og er en del af hjertet i verdens ældste industri Symbiose. Lige nu ser jeg meget frem til at møde forsyningens medarbejdere og komme godt i gang med arbejdet,” siger Jes Bo Tobiassen, administrerende direktør for Kalundborg Forsyning pr. 1. oktober 2024.

”Kalundborg Forsyning har en meget omfangsrig kundekreds med en stor industri, men også en by i vækst. Jeg vil se på, hvordan vi kan være den bedst mulige forsyning for de mange borgere, der er bor i hele kommunen. Det er trods alt deres forsyning,” siger den kommende direktør.

Jes Bo Tobiassen er uddannet kemiingeniør, og har siden 2003 været ansat i Novonesis, tidligere Novozymes, hvor han har haft direktørposter hhv. i USA og i Kalundborg bl.a. med ansvar for industriel spildevandsrensning, som global ansvarlig for miljø og arbejdsmiljø og senest som Director of Quality, Environment & Safety. Han er derudover uddannet brygmester fra Den Skandinaviske Bryggerhøjskole.

Enigt ansættelsesudvalg har peget på den nye direktør

Et enig ansættelsesudvalg har peget på Jes Bo Tobiassen, som bliver beskrevet af Kalundborg Forsynings bestyrelsesformand, Karl-Åge Hornshøj Poulsen, som værende ”noget nær den helt ideelle direktør.”

”Kalundborg Forsyning er en af landets førende industriforsyninger og en vigtig samarbejdspartner i kommunens omfangsrige vokseværk. Samtidig med det skal borgerne også føle det er deres forsyning. Det er en stor opgave at rumme, men jeg har stor tiltro til, at Jes Bo Tobiassen er den helt rigtige til at løfte den opgave,” siger Karl-Åge Hornshøj Poulsen, bestyrelsesformand i Kalundborg Forsyning. Samtidig løfter han sløret for, hvorfor valget faldt på Jes Bo Tobiassen.

”Vi gik efter en innovativ topleder, der evner at omsætte visionære ideer til konkrete resultater. Samtidig ønskede vi en person med organisationskompetencer, som tillige har et strategisk overblik. En der evner samarbejdets kunst, og som kan få tingene til at ske. Det fandt vi i Jes Bo Tobiassen. At vi ydermere har fundet en mand, der samtidig har et lokalt kendskab og erfaring fra Symbiose-samarbejdet i Kalundborg, er blot et kirsebær på toppen af kagen.”

Del