Nu kan du få opfyldt dit nytårsforsæt om mere motion

Der er stort set ingen undskyldning for ikke at få opfyldt sit nytårsforsæt - sæt i gang.

Nu kan du få opfyldt dit nytårsforsæt om mere motion
I Go form er der mulighed for både individel træning og træning på mange forskellige hold. Foto: Line Kongsted

Af Jens Nielsen

Der bliver trængsel i motionscentrene i januar. Mere motion topper listen over nytårsforsætter og derfor er motionscenteret Go form i Kalundborg klar til at tage imod såvel nye som gamle kunder, med en bred vifte af motionstilbud.

Det er den tid på året. Et nyt år begynder om få dage, og det er for manges vedkommende tid til at tage hul på årets nytårsforsætter, mere motion.

Motionscentret Go form, der har til huse på Hareskovvej i de gamle Carmen bygning, har i over 20 år tilbudt kunder fra Kalundborg og omegn motion.

Det gør de nu stadig, der er bare over årene kommet meget mere til.

”Vi lægger meget vægt på at tilbyder forskellige typer motion til vores kunder. Vi har selvfølgelig helt almindelig styrketræning, hvor man som medlem kan komme frit i åbningstiden og træne. Alle får tilbudt en gratis programlægning, Bodytest og to opfølgninger. Så er man sikker på at man får trænet det man skal og på en rigtig måde. Vi har i alle årene haft personale i hele åbningstiden og det forsætter vi med. Så der er altid mulighed for at få hjælp eller bare en snak og en kop kaffe.” fortæller indehavere Søren Lund Larsen.

Over de sidste 5-6 år, er der kommet mange nye tiltag og motionsformer som Go form har taget med i deres center.

”Bootcamps/træningsforløb er meget populær og et fantastisk koncept. Kunden tilmelder sig et 10 ugers træningsforløb hvor man træner sammen i en lukket gruppe med instruktør 3 x pr. uge. Man er automatisk tilmeldt alle hold og skal bare møde op og giver den gas. Det kræver ikke alm medlemskab at deltage på vores bootcamps. Kun hvis man ønsker at træne ud over bootcamps holdene” fortæller indehaver Thomas Saaby Hansen.

Go form tilbyder rigtig mange forskellige bootcamps. Fx Fit & Strong, fokus på en stærk krop og Fit & Cycling/Core hvor fokus lægger på Cycling og let styrketræning.

”Ud over Bootcamps og alm. styrketræning har vi en bred holdplan med ca. 40 ugentlige hold som man kan deltage på med alm medlemskab. Og så har vi hele behandler delen hvor vi tilbyder Kostvejledning ved Diætisthuse, Personlig træning og kostvejledning ved Rikke Eckermann og Thomas Saaby Hansen, BodySDS behandling ved Pernille Tronborg, Fysioterapi ved Robin Hanssen. Så en bred vifte af træning- og behandlingstilbud” slutter Søren Lund Larsen.

Så der er stort set ingen undskyldning for ikke at få opfyldt sit nytårsforsæt - sæt i gang.

Del