Novozymes giver maleri til Absalon

Absalon holdte, torsdag eftermiddag reception på Campus Kalundborg.

Novozymes giver maleri til Absalon

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag eftermiddag blev et helt nyt maleri afsløret ved en reception på Absalon i Kalundborg. Maleriet er skænket af Novozymes.

Absalon holdte, torsdag eftermiddag, på Campus Kalundborg en reception i anledning af afsløringen af et maleri, som Novozymes har skænket til deres åbning.

Maleriet er malet af den lokale Anders Pedersen, som bl.a. er kendt for at have undervist i grafitti kunst på ungdomsskolen, ligesom han har udsmykket flere forskellige steder i byen til forskellige events – og ikke mindst for sit arbejde i tattoo shoppen i Kalundborg - Everlasting Tattoo. 

”Hos Novozymes tror vi på, at man lykkes lokalt ved at bruge lokale kræfter. At man kan løfte i flok, og på denne måde opnå uanede kræfter. Derfor var det vigtigt for os, at finde en dygtig lokal kunstner, der kunne give sin synsvinkel på Campus og den fremtid, det står over for. En lys og givende fremtid, som vi glæder os til at være en del af,” fortæller Pernille Hartmann Labusz, der er Site Management Coordinator ved Novozymes.

Centerchef Conni Simonsens holdte sagde et par ord i anledningen, og ligeså gjorde Senior Director, Steen Skærbæk, fra Novozymes.

Del