Nominer en smuk bygning

Igen i år afholder Kalundborg Kommune bygningspræmiering. Det betyder, at man lige nu har mulighed for at nominere en bygning, som man mener fortjener prisen.

 

Nominer en smuk bygning Boligblokke på Stationsvej og Slagelsevej i Kalundborg blev i 2021 præmieret af Kalundborg Kommune. Foto: Kalundborg Kommune.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Kommune afholder igen bygningspræmiering, så lige nu har man mulighed for at nominere en bygning til Bygningspræmieringspris 2022.

Sidste år vandt blandt andet boligselskabet FOB for renovering af to boligblokke på henholdsvis Stationsvej og Slagelsevej, ligesom et sommerhus på Floravej også modtog prisen. Kalundborg Kommune skal nu igen til at præmiere en bygning med Bygningspræmieringsprisen, man kan derfor lige nu skrive til kommunen og nominere en sådan, hvis man har set en arkitektonisk smukt udført bygning, som man mener fortjener en hyldest.

Disse krav skal være opfyldt:

  • Bygningen skal ligge i Kalundborg Kommune.
  • Bygningen skal være færdiggjort inden for de seneste 2 år i perioden 2. august 2020 til 1. august 2022.

Man kan nominere:

  • Gode og smukke bygninger.
  • Arkitektonisk smukt udførte og veltilpassede om- og tilbygninger af eksisterende bygninger.
  • Andre vel-vedligeholdte bygninger, om- eller tilbygninger eller anlæg, som bidrager til områdets forskønnelse.

Præmien består af et diplom og en præmieringsplade til den smukkeste bygning i Kalundborg Kommune. Send forslag med et foto af bygningen senest den 1. august 2022 til: Kalundborg Kommune, Teknik og Miljø, Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg eller pr. e-mail: dto@kalundborg.dk

For spørgsmål kontakt pr. mail til dto@kalundborg.dk  eller knud.groth@kalundborg.dk 

Del