Nogle fredage smager af mere end andre

Der vil være masser af smagsprøver og konkurrencer

Nogle fredage smager af mere end andre Jan Thylkjær, uddeler i Dagli’Brugsen Raklev og formand for butiksudvalget Janne Diget Christiansen, klar til at forkæle kunderne på fredag med masser af gode tilbud og smagsprøver. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Dagli´Brugsen i Raklev inviterer til Go´smag dag nu på fredag d. 8. oktober, hvor der vil være mulighed for at smage på en række forskellige lækkerier ligesom der vil være flere konkurrencer.

Dagligvarekæden Dagli’Brugsen fejrer fødselsdag i denne uge, og det markeres selvfølgelig også hos Dagli’Brugsen i Raklev, hvor personalet og butiksudvalget  på fredag d. 8. oktober fra kl. 16-18 inviterer til Go´smag dag, hvor der vil være smagsprøver på vin, ost nødder, Bailey, kaffe, chokolade og Monster energidrik.

Samtidig er der mulighed for at deltage i flere konkurrencer, bl.a. en bon-konkurrence hvor der kan vindes fine præmier. Kundernes bon´er lægges i en kasse og så trækkes der lod om præmierne.

Der vil også være en rafle konkurrence hvor kunderne kan være heldige at vinde en lækker othellolagkage hvis man kan slår to seks´ere.

Fredagen bruges også til at markere at uddeler Jan Thylkjær, uddeler i Bagli’Brugsen Raklev, nu kan bruge alt sin tid i brugsen i Raklev. Før var Jan Thylkjær også uddeler i Røsnæs Brugs, som nu er overdraget til den nystiftede Røsnæs Brugsforening.

”Jan kan nu have 100% fokus på Raklev Brugs, det er et kæmpe plus for alle, både kunderne, medarbejderne og butiksudvalget,” fortæller formand for butiksudvalget Janne Diget Christiansen.

33.000 kr. til RGI

Repræsentanter fra OK Benzin og RGI Støtteforening vil også være til stede fredag, allerede fra kl. 14, for at fortælle kunderne om fordelen ved at handle lokalt, også benzin og dieslen. Sidste år blev der hele 33.000 kr. til RGI Støtteforening efter at lokale havde tanket lokalt.

Fredag sælger Dagli´Brugsen Raklev et net med klementiner til en god pris og for hver solgt net bliver der 5 kr. til RGI Støtteforening.

Netop det at bruge hinanden lokalt går både Janne Diget Christiansen og Jan Thylkjær rigtigt meget op i.

”Vi skal alle støtte op lokalt og gøre ting sammen i lokalområdet, det er til glæde for alle,” siger de.

Hjælp brugsuddeleren

Når nu kunderne alligevel er i brugsen til smagedag på fredag, så opfordrer Jan Thylkjær til at alle som har gode ideer, udfylder en kundeundersøgelse så Dagli´Brugsen i Raklev kan komme så tæt på sine kunder som muligt.

Del