Nikolaj drømmer om at få sit eget Meny supermarked

”Min drøm er på sigt, at få mit eget supermarked og helst i Meny kæden, hvor jeg har mulighed for at udrulle mine regler og mine rammer,” fortæller Nikolaj Aaskov,

Nikolaj drømmer om at få sit eget Meny supermarked
Nikolaj Aaskov er nu udnævnt som butikschef hos Meny Kalundborg, her er han sammen med købmand Peter Egebæk. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Nikolaj Aaskov er netop udnævnt til butikschef hos Meny Kalundborg, og har gennemgået en uddannelse på købmands akademiet, drømmen er nemlig at få sit eget supermarked og helst i Meny kæden.

Det er seks år siden, at nu 32-årige Nikolaj Aaskov startede hos Meny Kalundborg, nu er han blevet udnævnt til butikschef, i øvrigt butikkens første af slagsen, men drømmen er på sigt, at få sit eget supermarked og det støtter de to Meny købmænd, Peter Egebæk og Michael Rasmussen op om.

”Vi er rigtigt glade for, at Nikolaj har været med i mange år og i samarbejde med Nikolaj, har vi kigget ind i hvad vi kan gøre for, at det er interessant at blive i vores forretning og hvad er drømmen og hvordan kan vi støtte op om det,” fortæller Peter Egebæk.

I Meny kædens bagland findes en række uddannelser, bl.a. et købmands akademi som Nikolaj Aaskov nu har gennemført og bestået, og det er første skridt til at blive egen selvstændig købmand.

”Vi har sammen med Nikolaj kigget ind i en 3-årig udviklingsaftale hvor vi bygger mere og mere på, så har står bedre rustet, når han en dag selv skal drive en købmandsforretning,” siger Peter Egebæk.

”Min drøm er på sigt, at få mit eget supermarked og helst i Meny kæden, hvor jeg har mulighed for at udrulle mine regler og mine rammer,” fortæller Nikolaj Aaskov, og fortsætter, ”Efter min uddannelse på købmands akademiet har jeg allerede fået flere henvendelser om at blive varehuschef i andre supermarkeder og jeg har hele tiden været åben og ærlig med Peter og Michael på sidelinjen om hvad det er jeg skal og jeg har fundet ud af med mig selv, at det jeg kan få her, vil helt sikkert gøre mig endnu stærkere.” 

Nikolaj Aaskov er uddannet hos Superbedst i Holbæk, så han har været forbi Kiwi kæden, Rema 1000 inden han kom til Meny Kalundborg hvor han blev ansat som kolonialchef.

Har 50 medarbejdere under sig

”Jeg sagde ja tak da jeg fik tilbuddet om af blive butikschef her i Meny Kalundborg og vi har nogle helt klare punkter om hvad vi skal igennem og nogle klare opfølgningsmøder, så nu er der noget helt konkret at blive holdt op på,” fortæller Nikolaj Aaskov.

Den nye butikschef har nu omkring 50 medarbejdere under sig og står med ansvaret for kolonial, vin, kasselinjen, frugt og grønt, vareturen til virksomheder og institutioner og alle ungarbejderne.

Privat er Nikolaj Aaskov bosat i Vipperød sammen med sin hustru og to børn.

Del