Nekseløfærgen: Nødtørftig plan klar

Da de to ansatte fredag valgte at sige op, lagde de færgen til kaj i Havnsø. Derefter sendte de en SMS ud til kunderne på færgernes SMS-system, hvorefter de tog hjem.

Nekseløfærgen: Nødtørftig plan klar Der er fundet en løsning så Nekseløfærgen kan sejle to dobbeltture lørdag og søndag. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De turister og fastboende, der er strandet på Nekselø får nu hjælp allerede lørdag. Personalet fra Sejerøfærgen kommer dem til undsætning.

To ansatte valgte at sige deres stilling op med øjeblikkelig virkning på Nekseløfærgen i går fredag og dermed forhindrede færgen i at sejle.

Men nu er der hjælp på vej fra personalet på Sejerøfærgen, som også sejler fra Havnsø Havn.

”Ovenpå gårsdagens begivenheder, hvor det ikke var muligt at opretholde sejlads til Nekselø, er der nu en nødtørftig plan klar. Nekseløfærgen sejler to return ture i dag og i morgen, første afgang er fra Havnsø kl. 09.25. Første afgang i morgen er fra Havnsø er kl. 13.30. Vi beklager den gene dette medfører. Mvh Overfartslederen,” står der i den sms som er sendt ud til dem der tilmeldt sms-beskedsystemet.

”Vi har om disponeret for at holde en minimums drift til Nekselø, så vi har bedt personalet på færgen til Sejerø om at sejle to retur-ture til Nekselø om dagen,” fortæller overfartsleder Rune Karstoft Nilsson til TV2 Øst.

Nødplanen betyder, at afgangen til Sejerø kl. 10.50 rykkes til kl. 12.15, men det kommer ikke til at betyde aflysninger på sejladsen til Sejerø. 

Da de to ansatte fredag valgte at sige op, lagde de færgen til kaj i Havnsø. Derefter sendte de en SMS ud til kunderne på færgernes SMS-system, hvorefter de tog hjem.

Overfartslederen håber, at driften til Nekselø er normal igen fra på mandag.

Del