Nekrolog: Mr. BUKH er stille sovet ind

Nekrolog: Mr. BUKH er stille sovet ind
Henning Jørgensen – mr. BUKH - er stille sovet ind den 26. april 2023 efter kort tids sygdom 75 år gammel. privatfoto

Nekrolog: Henning Jørgensen – mr. BUKH - er stille sovet ind 

Det er med sorg i hjertet, at himlen er blevet en stjerne rigere.

Henning Jørgensen – mr. BUKH - er stille sovet ind den 26. april 2023 efter kort tids sygdom 75 år gammel.

Henning Jørgensen var født og opvokset på Lerchenfeldtvej i Kalundborg, hvor han i de unge år gik på den røde skole ved Volden.

Han læste til maskinmester i Svendborg, hvor han mødte hustruen Maja-Lisa, og de bosatte sig i Rørby ved Kalundborg.

Henning Jørgensen var opvokset med Motorfabrikken BUKH, da hans far overværkfører Otto Jørgensen, arbejdede på fabrikken, og her startede Henning også sit virke den 2. august 1965. I 1972 aftjente han sin værnepligt på kongeskibet Dannebrog, og fortsatte derefter arbejdet på Motorfabrikken BUKH A/S og fulgte med, da produktionen stoppede i 1994 i Kalundborg og flyttede til Sønderjylland.

Henning var en vellidt, humoristisk, empatisk, positiv og lunefuld mand, der altid var venlig og god for en god historie fra én af sine mange rejser. Han var også en mand, man altid kunne regne med.

Henning opnåede 50 års jubilæum og modtog dronningens fortjenstmedalje i sølv med krone.

Henning var vellidt i mange lande og bl.a. Kina rejste han til som én af de første, da grænserne åbnede i slutningen af 80´erne og fik venskaber, der varede til det sidste.

Henning rejste over hele verden gennem sit arbejde på Motorfabrikken BUKH A/S og havde venskaber udlands gennem mange år. Efter han var gået på pension som 70 årig, skrev han flittigt hver fredag med alle fra hele verden som fast rutine.

Han skrev en bog, der blev udgivet på engelsk og kinesisk, der indeholdt mange af de oplevelser han havde haft gennem sit lange virke på BUKH.

Hans arbejdsliv på Motorfabrikken BUKH A/S var hans hobby og hele hans interesse udover familielivet, som han værnede meget om.

Han gik meget op i familielivet og hans interesse var både børn og børnebørn og fulgte meget med i deres ve og vel. Han efterlader sig hustruen Maja-Lisa gennem 53 år, døtrene Therese og Marianne, svigersønnen Jakob samt børnebørnene Emma, Sune og Christian.

Hennings far, Otto Jørgensen, var i 54 år på Motorfabrikken BUKH A/S, og Henning ligeledes i 52 år, og i 2007 blev han blev tildelt titlen som mr. BUKH ved hans 60 års fødselsdag.

Ære være Henning Jørgensens minde

Del