Nej tak til bl.a. viceborgmesterpost

Hun blev tilbudt bl.a. en viceborgmesterpost, som hun dog takkede nej tak til.

Nej tak til bl.a. viceborgmesterpost Tina Beck-Nilsson, der er spidskandidat for Socialdemokratiet i Kalundborg og ligeledes borgmesterkandidat, blev tilbudt bl.a. en viceborgmesterpost, som hun dog takkede nej tak til. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

KV21 endte som bekendt med, at Martin Damm (V) endnu engang rendte med borgmesterposten i Kalundborg. Derudover indgik Venstre konstitution med Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre, Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti. Der blev ydermere forhandlet med Socialdemokratiet, og Tina Beck-Nilsson, der er spidskandidat for partiet og ligeledes borgmesterkandidat, blev tilbudt bl.a. en viceborgmesterpost, som hun dog takkede nej tak til.

På sin offentlige Facebookside skriver Tina Beck-Nilsson natten til onsdag bl.a., at hun er blevet tilbudt en viceborgmesterpost, en udvalgsformandspost efter eget valg samt en formandspost hos Kalundborg Havn eller Kalundborg Forsyning, som hun har takket nej tak til.

”Efter mange møder, samtaler i krogene og korridorerne endte det med, efter vælgernes dom, at borgmesteren i Kalundborg fortsat hedder Martin Damm. Vi fik tilbudt en 1. viceborgmesterpost, en udvalgsformandspost efter eget valg og en formandspost i havnen eller forsyningen, hvis vi ville pege på, at den nuværende borgmester skulle fortsætte. Efter grundige diskussioner afviste vi det tilbud. Vi kunne ikke med troværdigheden i behold, pege på Martin Damm som borgmester efter, at have brugt en valgkamp på at sige, at vi vil en anden retning med kommunen, og det skal være med en anden borgmester i spidsen. Jeg sætter både min egen og Socialdemokratiets troværdighed højere end godt betalte udvalgsposter,” skriver hun.

Borgmester Martin Damm (V) fortæller, onsdag middag, at man meget gerne ville samarbejde bredt med en konstituering med A også, men at det ønskede de ikke: ”Vi havde budt op til, at ville samarbejde, men har fået af vide, at det ønsker de ikke hos Socialdemokraterne.”

Del