Nedtællingen til Den 8. Himmel er begyndt

Kalundborg Biblioteker glæder sig, sammen med en hær af frivillige ildsjæle, til at byde børn, familier og institutioner velkommen i Klosterparken.

Nedtællingen til Den 8. Himmel er begyndt
Sæsonen sluttes af tirsdag den 6. august med Sigurd Barrett med Bjørnen Bjørn

Af Jens Nielsen

Det siges, at solen altid skinner i Den 8. himmel. Derfor er der god grund til at glæde sig til de fire skønne koncerter, som i skolernes sommerferie indtager amfi-scenen i Klosterparken i Kalundborg. Nu er programmet klar.

Kalundborg Biblioteker glæder sig, sammen med en hær af frivillige ildsjæle, til at byde børn, familier og institutioner velkommen i Klosterparken. De har nemlig sørget for, at parken på fire udvalgte sommerformiddage fyldes med munter og herlig musik, som små og store ikke kan andet end blive i godt humør af.

Til at spille årets koncerter i gang, kommer Tubalupa Band tirsdag den 2. juli. De har spillet i Kalundborg mange gange før, og er lige så glade for Den 8. Himmel, som børn og voksne er for dem. Med på scenen har Tubalupa spændende instrumenter, og så er de både gode til at spille, synge og fortælle sjove historier. Publikum er garanteret sjov i gaden, fis og ballade når de skal høre Tubalupas muntre mix af fortællinger og world- og folkemusik.

En rejse rundt om jorden

Ugen efter den 9. juli, kommer publikum med på en musikalsk rejse rundt om jorden i selskab med Malene Kjærgård og hendes band. Bandet spiller jazz i børnehøjde og lader sig inspirere af musik fra forskellige steder i verden. Det kan godt gå hen og blive svært at sidde stille, når den musikalske rejse bl.a. tager publikum med på togtur til Rusland, til tromme- og dansefest i Ghana og til De Dødes Dag i Mexico.

Tredje koncert er den 30. juli, og den er med et velkendt ansigt. Det er Kristian, som børnene kender fra Ramasjang, og med sig har han garanteret også en skurk eller syv. Kristian har også gæstet Den 8. Himmel før, og med lidt sang og musik og god detektivhjælp fra børnene blandt publikum, plejer det hele at løse sig med de der skurke.

Bjørnen Bjørn

Sæsonen sluttes af tirsdag den 6. august og denne med en artist, som nok vil kunne vække barndomsminder blandt mange af de fremmødte forældre. Det er nemlig selveste Sigurd, som vil tage publikum med på noget af en musikalsk og nostalgisk rejse. Der vil helt sikkert være sange som både børn og voksne kan synge med på, og mon ikke publikum også får lov at hilse på Sigurds trofaste makker, bjørnen Bjørn.

”Vi glæder os til, at Klosterparken fyldes med glade og forventningsfulde børn, og ikke mindst med solskin og god musik som alle kan danse til. Alle koncerterne starter kl. 10.30 og slutter ca. 11.15,” fortæller Malene S. Hansen fra Kalundborg Biblioteker.

Billetterne til koncerterne kan allerede nu købes via Kalundborg Bibliotekers hjemmesiden

under ”Det sker”. Man kan også møde op på dagen og købe billet i indgangen.

Del