Nedtællingen til Den 8. Himmel er begyndt

Der er nok at glæde sig til, hvad angår årets sommerkoncerter i Den 8. Himmel, og arrangørerne bag glæder sig til, at parken fyldes med glade, forventningsfulde børn og god musik.

Nedtællingen til Den 8. Himmel er begyndt
Snart er det igen tid til Den 8. Himmel i Klosterparken i Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Det siges, at solen altid skinner i Den 8. Himmel. Derfor er der ekstra god grund til at glæde sig til de fire koncerter amfi-scenen til sommer i Klosterparken i Kalundborg.

Kører man forbi Klosterparken i disse dage, ses det tydeligt, at der er fuld gang i byggeriet og opførslen af nye boliger. Folkene bag Den 8. Himmel håber dog, at de kan få folkene bag byggeriet til at holde en ekstra lang kaffepause på de fire formiddage, hvor Den 8. Himmel vil fylde parken med herlig musik.     

I år kan børnene, deres familier og alle de institutioner, der plejer at valfarte til amfipladserne i Klosterparken, se frem til koncerter med masser af gang i den og med flere forskellige temaer.

Det første band, der er inviteret til at skyde Den 8. Himmel-sæsonen i gang den 27. juni, er musikanterne fra De Onde. De lover at være onde på den sjove og glade måde, men mener alligevel at kunne få selv de sødeste englebørn med på den onde bølge.

Til den næste koncert i rækken tager Katrine Bille børnene med på tur Jorden Rundt. På den musikalske og eventyrlige rejse fortælles både om pruttende pandaer og om livet under vandet.

Tredje koncert er med Oda Omvendt, som har sin debut i Den 8. himmel. Hun har for nylig spillet koncert til SØNJAZZ i Kalundborg, og derfor tør folkene bag Den 8. Himmel godt love, at det bliver en musikalsk og farverig oplevelse når Oda indtager scenen sammen med sin makker Dr. Pink. Med sig har de en loopstation, der giver publikum mulighed for at være med at til lave musik på uventede måder.

Sæsonen sluttes af med en koncert med den velkendte Hr. Skæg. Også han har en makker med på scenen i år, nemlig sin bedste ven Vinter. I deres show er der en stor hemmelighed på spil, men Vinter lover, at det bliver en dag som ingen glemmer.

Der er altså nok at glæde sig til, hvad angår årets sommerkoncerter i Den 8. Himmel, og arrangørerne bag glæder sig til, at parken fyldes med glade, forventningsfulde børn og ikke mindst med solskin og god musik.

Billetter til koncerterne kan købes ved indgangen. Men vil man allerede nu sikre sig en billet, kan de købes via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside. Find koncerterne under ”Det sker”.

Del