Nedrivning af butikshus er godt i gang

Tre boliger er også blevet jævnet med jorden for at give plads til et helt nyt Rema 1000 supermarked og tre specialbutikker, Lysmesteren, Punkt1 og Expert.

Nedrivning af butikshus er godt i gang
Nu bliver butikshuset hvor de tre specialbutikker holdt til også revet ned. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den bygning som Lysmesteren, Punkt1 og Expert i Gørlev holder til i, på Kirkevangen bliver nu jævnet med jorden.

Tre boliger er blevet jævnet med jorden i Gørlev for at give plads til et helt nyt Rema 1000 supermarked og tre specialbutikker, Lysmesteren, Punkt1 og Expert.

Nu bliver butikshuset hvor de tre specialbutikker holdt til også revet ned. Det skulle egentligt først have været jævnet med jorden når det nye byggeri, som skal rumme både de tre specialbutikker og et Rema 1000 supermarked, står færdigt, men byggeriet er blevet forsinket og en vandskade har fremskyndet processen med at rive huset ned.

”Planen var faktisk, at den nye bygning skulle have været klar så vi kunne rykke direkte fra den gamle til den nye bygning, men byggeriet er blevet forsinket og vi blev ramt af en vandskade som gjorde, at vi valgte at lukke før tid, vi regner med at vi kan flytte ind om et par måneder, så kommer vi stærkt igen,” fortæller Steen Jensen, medindehaver af Lysmesteren, Punkt1 og Expert i Gørlev.

Medarbejderne fra de tre forretninger er midlertidigt blevet flyttet til andre afdelinger og der bliver også afviklet noget ferie.

Byggeprojektet omfatter et grundareal på ca. 8.800 m2, hvor Rema 1000 i Gørlev vil flytte fra sin nuværende adresse fra Algade 31 og til rundkørslen ved Kirkevangen og Gørlev Landevej.

Halvdelen af den nye bygning skal bruges til den nye Rema 1000 butik. De resterende 1.200 kvadratmeter skal huse Punkt 1, Expert samt Lysmesteren.

Når hele projektet er færdigt, bliver der også plads til et parkeringsareal med 110 P- pladser.

Del