Nedlæg Jobcentret

Trods en meget lav ledighed i Kalundborg Kommune har Jobcentret 180 ansatte, det bør der gøres noget ved mener Nye Borgerlige

Nedlæg Jobcentret Formand for Nye Borgerlige, Pernille Vermund var torsdag i Kalundborg for at støtte op om Tonny Voldby Pedersen og Henriette Ergemanns valgkamp. Foto: Jens Nielsen

Tekst og foto af Jens Nielsen

Trods en meget lav ledighed i Kalundborg Kommune har Jobcentret 180 ansatte, det bør der gøres noget ved mener Nye Borgerliges kandidater til kommunalvalget 2021. Torsdag eftermiddag var formand for Nye Borgerlige, Pernille Vermund i Kalundborg for at støtte op om de lokale kandidaters valgkamp.

Luk Jobcentrene i hele landet, det er en af Nye Borgerliges mærkesager, og den støtter de lokale kandidater til kommunalbestyrelsen også op om.

Torsdag eftermiddag var Pernille Vermund i Kalundborg for at støtte op om Tonny Voldby Pedersen og Henriette Ergemanns valgkamp.

”I forhold til VIVEs opgørelser er der et rationerings potentiale på omkring 50 mio. kr. her i Kalundborg på administrationssiden og det vil vi jo gerne ind og støtte op om, og det er derfor vi står her ved Jobcentret,” sagde Tonny Voldby Pedersen, da han og Henriette Ergemann mødtes med Pernille Vermund uden for Jobcentret i Kalundborg.

”Vi synes jo godt at vi kan forsøge at leve op til vores målsætning om at nedlægge Jobcentret, ved at nedlægge 20 stillinger hvert år de næste fire år,” fortsatte Nye Borgerliges spidskandidat i Kalundborg.

”Det er vidunderligt, at der ude lokalt er folk som sætter fokus på det som vi nationalt kæmper for,” sagde Pernille Vermund.

Hvad skal Nye Borgerlige i kommunerne

Henriette Ergemann har flere gang fået spørgsmålet hvorfor Nye Borgerlige stiller op lokalt når de kun har landspolitiske meninger, men det mener hun er noget frygteligt vrøvl.

”Jeg kan da sagtens finde noget at arbejde for med fx folkeskolerne i Kalundborg, så det er noget frygteligt sludder og kan kun tage det som tegn på, at folk er skræmt over den fremgang vi har, der er jo fx også flere debatter vi ikke bliver inviteret til, men det er dumt at holde os udenfor,” sagde Henriette Ergemann.

Regner med at komme i kommunalbestyrelsen

Nye Borgerlige er endnu ikke repræsenteret i kommunalbestyrelsen i Kalundborg, men håber at være det efter valget d. 16. november.

”Kalundborg er klart en af vores stærke kommuner, svagheden er selvfølgelig at vi ikke har nogen sidende i kommunalbestyrelsen nu, men vi har stor opbakning i lokalområdet, vi har en vælgerforening med 250 medlemmer i Kalundborg Kommune og vi har stærke lokale kandidater,” sagde Pernille Vermund, inden der blev delt valgmateriale ud til borgerne i Kalundborg.

 

Del