Narkoransagning: En kvinde og to mænd anholdt

De euforiserende stoffer og pillerne blev beslaglagt som bevis i sagen, og de tre blev anholdt som mistænkte.

Narkoransagning: En kvinde og to mænd anholdt
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag formiddag henvendte en patrulje med narkohunde sig på en adresse i den centrale del af Høng med baggrund i en mistanke om, at der kunne være euforiserende stoffer at finde på stedet.

Politiet fik ved henvendelse på stedet kontakt til en 21-årig kvinde og en 28-årig mand fra Høng samt en 39-årig mand fra Holbæk, der alle var påvirkede af formentlig narkotiske stoffer og spontant erkendte at være i besiddelse af et ulovligt stof.

Ransagningen af adressen afslørede besiddelse af 1.110 gram amfetamin, 2,5 gram kokain, syv gram MDMA og 420 ml GHB. Herudover fandt politiet mere end 3.000 piller af forskellige slags, som formodes omfattet af lægemiddellovgivningen, hvilket betyder, at ingen af de tre kunne være i lovlig besiddelse heraf.

De euforiserende stoffer og pillerne blev beslaglagt som bevis i sagen, hvor de tre blev anholdt som mistænkte i sagen, og efterfølgende blev de transporteret til politistationen i Roskilde til afhøring i sagen om overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af narkotika med henblik på videreoverdragelse til andre. Måtte en tur på hospitalet

En læge tilså de tre anholdte inden deres anbringelse i politiets varetægt, og vurderede, at den 21-årige kvinde og den 28-årige mand var så påvirkede af formentlig narkotika, at de skulle indlægges på et sygehus og afruses under overvågning af sundhedspersonale. De to blev derfor i ambulancer bragt til og indlagt på et sygehus under bevogtning af politiet, mens den 39-årige blev anbragt i et arresthus.

Anklagemyndigheden vil torsdag formiddag fremstille den 39-årige og de to øvrige in absentia i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med påstand om varetægtsfængsling i sagen. Retsmødet vil blive begæret afholdt for lukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen.

Mand var eftersøgt

Uanset udfaldet af grundlovsforhøret, må den 39-årige indstille sig på at forblive frihedsberøvet, idet han i forvejen var efterlyst af politiet, som udeblevet fra afsoningen af en ni måneder lang fængselsstraf. Han skulle være mødt til afsoningen i slutningen af december 2022, og har været efterlyst siden på grund af udeblivelsen hos Kriminalforsorgen. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport torsdag.

Del