Narkopåvirket bilist uden kørekort med kniv i bilen

Passageren i bilen var en 28-årig mand fra Kalundborg, som var i besiddelse af en kniv med et ca. seks cm langt blad.

Narkopåvirket bilist uden kørekort med kniv i bilen
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag nat kl. 02.20 standsede politiet rutinemæssigt en personbil, der blev ført ad Mullerupvej i Mullerup, med henblik på rutinemæssig kontrol af føreren og en passager i bilen.

Føreren var en 30-årig mand fra Slagelse, som ikke havde noget kørekort og derfor ikke måtte være fører af personbilen. Desuden afslørede en narkometertest, at han kunne være påvirket af narkotika under kørslen.

Politiet sigtede føreren for de to overtrædelse af færdselsloven, og den 30-årige fik i forbindelse med en kortvarig anholdelse efterfølgende udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Passageren i bilen var en 28-årig mand fra Kalundborg, som var i besiddelse af en kniv med et ca. seks cm langt blad. Da han ikke havde noget anerkendelsesværdigt formål med at besidde kniven, blev han sigtet for overtrædelse af knivloven og fik kniven beslaglagt som bevis i sagen.

Begge sigtede kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når deres sager skal afgøres. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport onsdag.

Del