Narkokørsel uden førerret – med kniv i bilen

Den 25-årige blev ydermere sigtet for overtrædelse af både lov om euforiserende stoffer og knivloven i forbindelse med beslaglæggelse af de ulovlige effekter.

Narkokørsel uden førerret – med kniv i bilen
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tfv-kalundborg.dk

Omkring middagstid mandag blev en 25-årig mand fra Slagelse standset som fører af en personbil til rutinemæssig kontrol, da han kom kørende ad Slagelsevej i sydlig retning i Høng.

Føreren havde ikke erhvervet sig kørekort til bil, og blev indledningsvist sigtet for kørsel uden førerret. Den efterfølgende narkometertest gav udslag for påvirkning af hash og kokain, hvorfor han yderligere blev sigtet for narkokørsel.I forbindelse med anholdelsen med henblik på udtagelse af en blodprøve fandt politiet ham i besiddelse af en såkaldt ”pølsemandspose”, der indeholdt 0,8 gram kokain. Ved undersøgelse af bilen fandt politiet ydermere en foldekniv med et 10 cm langt knivsblad.

Den 25-årige blev ydermere sigtet for overtrædelse af både lov om euforiserende stoffer og knivloven i forbindelse med beslaglæggelse af de ulovlige effekter. Han blev løsladt efter udtagelsen af blodprøven på et sygehus. Efterfølgende blev en 27-årig kvinde fra Slagelse, som bilejer ,sigtet for at have overladt føringen af personbilen til en person, der ikke lovligt kunne være fører af køretøjet. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport tirsdag.

Del