Narkokørsel på knallertlignende køretøj

Narkokørsel på knallertlignende køretøj

Af Jens Nielsen

30-årig mand fra Kalundborg blev fredag aften sigtet for at køre narkokørsel og for færdselslovsovertrædelser på et knallertlignende køretøj.

Fredag aften kl. 18.09 kørte en patrulje i Høng, hvor der var tæt trafik i byen på grund af ”Skills” arrangementet i Høng Hallen. Ved Høngcenteret på Centervej i Høng kom et knallertlignende køretøj kørende i høj fart, så patruljen stoppede og kontrollerede køretøjet. Det viste sig at være sværere end som så at afklare, hvilken slags køretøj, der var tale om. Det tohjulede køretøj havde ikke nummerplade på og stelnummeret var ændret, så det ikke var muligt for betjentene at slå køretøjet op i motorregistret.

 

Føreren af det tohjulede køretøj, en 30-årig mand fra Kalundborg, var desuden narkopåvirket under kørslen, så han blev anholdt, sigtet og fik udtaget en blodprøve. Han erkendte, at han havde røget hash dagen før. Køretøjet blev indbragt til nærmere undersøgelse, hvor politiet skal klarlægge, hvilket slags køretøj der er tale om. Herunder om det er et køretøj, hvortil der kræves kørekort. For den 30-årige havde aldrig erhvervet et kørekort.

Politiet venter desuden på resultatet af blodprøveanalysen, som skal vise, om den 30-årige havde ulovlige stoffer i blodet. Han kan forvente at høre mere fra politiet, både i sagen om narkokørsel, og i forhold til de færdselslovsovertrædelser, han i øvrigt har begået i forbindelse med kørsel på det u indregistrerede og u forsikrede køretøj.

Del