Narkokørsel med narko i bilen

Manden var påvirket og havde amfetamin i bilen.

Narkokørsel med narko i bilen
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag middag anholdt og sigtede personale fra nærpolitienheden i Asnæs en 64-årig mand uden fast bopæl, da han kom kørende i en personbil ad Nykøbingvej i Snertinge. Manden var påvirket og havde amfetamin i bilen.

Da den 64-årig kunne mistænkes for at være påvirket af narkotika under kørslen, blev han sigtet herfor og fik efterfølgende ransaget bilen. Herunder fandt politiet i bilens handskerum 0,71 gram amfetamin, som blev beslaglagt som bevis i en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Politiet løslod den 64-årige efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

28-årig var påvirket af både cannabis og amfetamin

Om formiddagen anholdt og sigtede politiet ligeledes en 28-årig kvinde fra Høng for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, på Dybekær i Gørlev, der ved nærmere undersøgelse viste sig at have nedslidte dæk. Føreren fremviste et midlertidigt kørekort efter en bestået køreprøve en uge tidligere i anledning af en tidligere afgørelse efter en overtrædelse af færdselsloven.

Den 28-årige deltog i en narkometertest, der indikerede, at hun var påvirket af både cannabis og amfetamin under kørslen, hvorfor hun i forbindelse med en kortvarig anholdelse fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Politiet oplyste den 28-årige om, at hun ville høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen fra blodprøven foreligger, og at politiet ville indkalde bilen til syn på grund af de ulovlige dæk på den.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Del