Narkokørsel afslørede større narkobesiddelse

Politiet foretog efterfølgende ransagning af de to mænds bopæle, hvilket afslørede besiddelse af ca. et kilo hash.

Narkokørsel afslørede større narkobesiddelse
Mandag aften kort før kl. 23 standsede politiet rutinemæssigt en personbil. Føreren var mistænkt for at være påvirket af kokain.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag aften kort før kl. 23 standsede politiet rutinemæssigt en personbil, som blev ført af Forsingevej i nordøstlig retning i Svebølle, for at foretage kontrol af føreren og køretøjet.

Føreren var en 26-årig mand fra Svebølle, som efter en narkometertest kunne mistænkes for at være påvirket af kokain under kørslen. Han blev derfor anholdt i forbindelse med en sigtelse for narkokørsel, og ved visitationen fandt politiet ham i besiddelse af en foldekniv, som han gemte i strømperne.

Foldekniven med en bladlængde på ca. 8,5 cm, som han ikke havde noget anerkendelsesværdigt formål til at medbringe, blev beslaglagt i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af knivloven.Fandt 1 kg hash ved ransagning af hjem

Ved en ransagning af bilen fandt politiet ca. 10 gram kokain fordelt i flere små poser og nogle kontanter, hvilket for politiet indikerede, at der kunne være tale om handel med narkotika. En 22-årige mand fra Svebølle, der var passager i bilen, blev nu også anholdt for at få afklaret hans rolle i forhold til fundet af kokainen og pengene i bilen.

Politiet foretog efterfølgende ransagning af de to mænds bopæle, hvilket afslørede besiddelse af ca. et kilo hash, lidt ekstra kokain, knojern, ulovlige knive, dopingmidler, digitalvægt og flere mindre poser til narkotika.

De to mænd blev afhørt i sagen om overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af narkotika med henblik på videreoverdragelse til andre samt øvrige lovovertrædelser i forhold til de ulovlige effekter, som politiet fandt ved ransagningerne.

Begge anholdte blev løsladt efter afhøring til sagen, dog således at den 26-årige fører af bilen fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer forinden på grund af sigtelsen for narkokørsel for hans vedkommende. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport tirsdag.

Del